Vučić: Očekujem ubedljivu pobedu! (FOTO)

- Želim pre svega da Srbija nastavi žestoku borbu protiv korupcije, da se bavi napretkom privrede i povećanjem broja radnih mesta - kaže lider SNS-a

  • 1

Prvi potpredsednik vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ocenio je, posle glasanja na Novom Beogradu, da je danas veliki i važan dan za Srbiju i istakao da očekuje neizvesnu borbu.

 

Vučić je kazao da je ovaj dan još jedan demokratski iskorak te da će posle izbora reforme, borba za radna mesta i protiv korupcije budi osnovne stvari kojima će se nova vlada baviti.

 

 

- Želim pre svega da Srbija nastavi žestoku borbu protiv korupcije, da se bavi napretkom privrede, povećanjem broja radnih mesta, a za to su potrebne teške i bolne, strukturne reforme, donošenje teških zakona do letnje pauze - objasnio je on ukazujući da je potrebno doneti zakon o radu, stečaju, privatizaciji, državnim sluzbenicima, planiranu i izgradnji.

 

To, prema njegovim rečima, neće biti nimalo lak posao, dodajući da je potrebna i fiskalna konsolidacija. Vučić je izrazio uverenje da će nova vlada imati snage za to. On je najavio da će SNS u potpunosti poštovati i prihvatiti volju naroda kakva god ona bude.

 

Vučić je, upitan kakav rezultat očekuje na izborima, rekao da se ne zadovoljava "malim".

 

- Nisam došao da tražim alibi i da na dan izbora govorim da bi bio zadovoljan ako bi dobili glas više, a to bi bilo 25 odsto. Ne znam kakav će rezultat biti, ali mi ćemo biti zadovoljni mnogo većim rezultatom. Očekujem mnogo bolji rezultat pojedinačno od svih ostalih - objasnio je on.

 

 

Takođe, je ocenio da je predizborna kampanja SNS bila pristojna i realna, da je govorila o onome što stranka planira da učini posle izbora, i da nije obmanjivala građane.

 

Isto tako rekao je da nema amajliju, podsećajući da je na prošlim izborima glasao u sedam uveče i da je mislio da to učini i ovaj put, ali da su mu saradnici rekli da to ovaj put nije moguće zbog velikog interesovanja novinara.

 

- Promenili smo to, a i Milica je htela da dođe sa tatom - dodao je Vučić.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA