Hoće li Rusija pretvoriti SAD u pepeo? (FOTO) (VIDEO)

- Rusija je jedina zemlja na svetu koja je zaista sposobna da SAD pretvori u radioaktivni pepeo. Amerika i njen predsednik Barak Obama žive u strahu od Rusije koju vodi predsednik Vladimir Putin - izjavio je vodeći novinar ruske državne televizije Dmitrij Kiseljov

  • 44

Vodeći novinar ruske državne televizije Dmitrij Kiseljov izjavio je danas da je Rusija jedina zemlja koja je sposobna da pretvori Sjedinjene Američke Države u radioaktivni pepeo.

- Rusija je jedina zemlja na svetu koja je zaista sposobna da SAD pretvori u radioaktivni pepeo - rekao je novinar.

Kiseljov je napravio komentar u svojoj nedeljnoj emisiji vesti na prvom programu ruske televizije, da bi podržao svoj argument da SAD i njen predsednik Barak Obama žive u strahu od Rusije koju vodi predsednik Vladimir Putin usred ukrajinske krize, preneo je AFP.

Njegova emisija je počela u trenutku objavljivanja prvih rezultata ankete po zatvaranju glasačkih mesta, koji su potvrdili da je ubedljiva većina građana Krima glasala na referendumu da izađe iz sastava Ukrajine i priključi se Rusiji, navodi francuska agencija.

- Sami Amerikanci smatraju da je Putin jači lider od Obame - rekao je Kiseljov i pokazao na rezultate ispitivanja javnog mnjenja.

- Zbog čega Obama stalno naziva telefonom Putina i s njim priča satima - rekao je novinar.

Kiseljov ima reputaciju jednog od najprovokativnijih ruskih novinara, posebno zbog svojih čestih homofobičnih primedbi, preneo je AFP.

Pogledajte i njegove stavove o homoseksualcima:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    16. mart 2014 | 23:55

    Ne treba da ih pretvori u pepeo? I tamo ima dobrih i nevinih ljudi..? Treba jasno tim bolesnim narkomanima i robovlasnicima da daju znanja da broj jedan ne postoji? Da ne tlace manje zemlje za svoje interese. Da treba da odrzavaju balans izmedju Hriscana i muslimana, umesto da ohrabruju zlo? I na kraju treba da im prepisu neku dobru dijetu... Za sada..........

  • Jagodinac

    16. mart 2014 | 23:35

    Covek reko istinu, a ona ako nekom smeta, to je njegova stvar. Doslo je vrema da sad svetom malo vladaju pravoslavci.

  • jovan

    16. mart 2014 | 23:57

    Zivela Rusija!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA