Naprednjaci osvojili Pančevo, cenzus prešli još samo SPS i Boris Tadić

U Skupštinu grada Pančeva ućiće odbornici sa samo tri liste i to SNS-a , SPS-a i koalicije oko Borisa Tadića

  • 2

Prvi preliminarni podaci iz nekoliko izbornih štabova u Pančevu govore da će u Skupštinu grada ući odbornici sa samo tri liste i to SNS, SPS i Boris Tadić, a prema istim podacima naprednjaci su osvojili više od 50 odsto glasova birača koji su izašli na glasanje.

Prema podacima izbornog štaba Srpske napredne stranke koalicija "Aleksandar Vučić – Budućnost u koju verujemo (SNS, SDPS, Nova Srbija, SPO, Pokret socijalista)" je u Pančevu osovjila više od 53% glasova.

Po za sada nezvaničnim rezultatima Izbornog štaba DS-a u Pančevu, na osnovu obrađenih podataka sa svih 74 biračka mesta, koalicija oko SNS-a je osvojila 51,32% glasova, koalicija oko SPS-a 12,09%, lista "Boris Tadić - Nova demokratska stranka - Zeleni, LSV - Nenad Čanak, Zajedno za Srbiju, VMDK, Zajedno za Vojvodinu, Demokratska levica Roma" 6,86, lista Demokratske stranke 4,68%, Dveri 4,23%, LDP 3,69%, DSS 3,52%, lista "Dosta je bilo - Saša Radulović" 2,75%, SRS 1,85%, URS 1,44%, SVM 1,18%, "Treća Srbija" 0,36%, Crnogorska partija 0,18%, Ruska stranka 0,14%, SDA 0,1%, Koalicija građana svih naroda i narodnosti 0,1%, GG Patriotski front - Borislav Pelević 0,09% i Partija za demokratsko delovanje - Riza Halimi 0,07% i Lista nacionalnih zajednica - Emir elfić 0,04%.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile protiv tranzicije

    17. mart 2014 | 10:48

    Nedic? Alo, mozak, nije Sandzak nego Raska. a ti predji u islam i idi u Arabiju i zivi u izobilju kad ne postujes zrtve srpskog naroda koji je krvario da bi ti bio tu gde jesi.

  • Nedić Milan

    17. mart 2014 | 10:10

    Dvadeset godina ja dokazujem da smo svi u krivu i da treba da se amerikanizujemo. Čak su me ljudi napadali za vreme bombardovanja kada sam rekao da smo mi krivi a ne NATO jer smo se doveli u tu situaciju i da ne treba da žalimo one koji su život dali za Slobu. Drago mi je što vidim i da je veliki deo LDP-a podržao SNS jer su videli da će sa njima brže ostvariti ono što Čeda trabunja več deset godina. Kosovo, Sandžak i Vojvodina treba da idu svojim putem i da puste nas da udjemo u EU. Kako i pesma kaže: "tamo svako ima više nego što mu treba, tamo preko pogače dobiješ i leba". Moja žena i ja čim udjemo u EU ima da damo otkaze i da primamo pomoć za nezaposlene (1000 eura kao u Holandiji) i sa dve hiljadarke lepo da živimo i provodimo vreme sa našom decom. Drago mi je da je nedićevski legat živ u narodu i posle toliko godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA