Prestolonaslednik Aleksandar čestitao Vučiću ubedljivu pobedu!

- Uveren sam da će Srpska napredna stranka odgovoriti velikim očekivanjima, kako onih koji su joj neposredno poverili svoj glas, tako i svih građana Srbije - navodi se u pismu prestolonaslednika Aleksandra lideru SNS-a

  • 16

Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević čestitao je Aleksandru Vučiću, predsedniku Srpske napredne stranke, ubedljivu pobedu na prevremenm parlamentarnim izborima.

 

"Primite moje iskrene čestitke Vama i Vašoj stranci na ubedljivoj pobedi. Uveren sam da će Srpska napredna stranka odgovoriti velikim očekivanjima, kako onih koji su joj neposredno poverili svoj glas, tako i svih građana Srbije. Na tom zadatku verujem da će moći da računa na punu podršku svih kojima je dobrobit i napredak naroda na srcu. Unapred se radujem našem susretu na kom bismo razmatrali mogućnosti kako da zajednički pomognemo našem narodu i zemlji. Želim Vam svako dobro i puno uspeha u sastavljanju nove Vlade Republike Srbije", istakao je Prestolonaslednik u svom pismu Aleksandru Vučiću.

 

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kropir

    17. mart 2014 | 11:23

    Зар и овај разуми србски да честита

  • Alex83

    17. mart 2014 | 12:16

    Ovo nije Srpski kralj.... Ovo je mason i lezilebovic. Toliko godina proslo a on jos nezna srbski jezik.

  • LAVINIJA

    17. mart 2014 | 12:22

    PAMETAN COVEK, SAD MOZE DA TROSI STRIJU I DALJE, DOK JE NAMA BUDU SECKALLI ZA PET HILJADA DUGA NJEMU NECE NI ZA PEDESETPET . NJKV SUPER ZIVI NA FORU I DA PARADOKS BUDE VECI ISPADA I DOBROTTVOR NA ISTI NACIN. MA BRAVO .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA