Šarić hapšen još kao maloletnik, prvi put u zatvoru 1994. godine!

Narko bos prvi put je uhapšen i osuđivan još kao maloletnik 1988. godine, a čak šest puta našao se "iza brave" kao osuđenik za najteža krivična dela

  • 2

Narko bos Darko Šarić koji je uhapšen u zajedničkoj akciji državnih organa Srbije i Crne Gore nije se prvi put susreo sa policijskim lisicama na rukama, jer je i ranije hapšen i osuđivan za mnoga krivična dela.

Čak šest puta je Šarić bio osuđivan presudama Opštinskog suda u Pljevljima zbog pet različitih krivičnih dela, ugrožavanje sigurnosti na radu iz nehata, uništenje aparata u rudnicima ili drugim građevinskim preduzećima, uništenje poslovnih i stambenih prostorija, proneveru i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Prvi put je uhapšen i osuđen kao maloletnik 1988. godine, kada mu je izrečena vaspitna mera pojačanog nadzora roditelja. Sledeći put je osuđen 1992. na uslovnu kaznu, treći put 1994. na kaznu od četiri godine zatvora.

Izgleda da tu kaznu nije odležao do kraja, pošto je već 1996. ponovo osuđen na kaznu od četiri meseca zatvora.

Već dve godine kasnije, 3. septembra 1998. je uhapšen je i osuđen na kaznu od dva meseca, a posle tri meseca, 31. decembra iste godine, osuđen je na kaznu od tri meseca.

Ovde možete saznati sve o jednom od najtraženijih narko bosova Darku Šariću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Selidberistic

    18. mart 2014 | 11:05

    Objasnice mu Kristijan kako se rade sklekovi

  • Aleksa

    18. mart 2014 | 11:14

    Bolje biti ceo zivot bogat i na slobodi , nego ceo zivot bogat i 10 meseci u zatvoru !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA