TRAGEDIJA: Poginule sestre u stravičnom udesu na Pančevačkom putu!

Nesreću u kojoj su stradale Milena (27) i Ljiljana Rusov (23) iz Pančeva izazvao vozač BMW-a kome je izmereno 0.39 promila alkohola u krvi. Nije mu određeno policijsko zadržavanje jer je istražni sudija procenio da ne može da utiče na istragu i svedoke

  • 0

Rođene sestre Milena Rusov (27) i Ljiljana Rusov (23) iz Pančeva poginule su oko ponoći u teškoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom putu u blizini "Progresa", a još dve osobe su teško povređene, potvrdila je za Telegraf.rs Uprava saobraćajne policije.

Kako Telegraf.rs saznaje, nesreću je izazvao vozač automobila marke BMW P. B. (34), koji je brzinom od oko 200 kilometara na čas prošao kroz dva do tri crvena svetla i zakucao se u "jugo". Nakon sudara, BMW je zadnjim delom udario u banderu, usled čega su stradale devojke koje su sedele pozadi. Na osnovu urađenog alkotesta vozač BMW-a imao je 0.39 promila alkohola u krvi i upućen je na vađenje krvi. On je prošao je bez ikakvih ozleda, a suvozač Mirko Gačić (34) je zadobio lakše telesne povrede.

Peta putnica iz BMW-a, drugarica nesrećnih sestara Jadranka Jojić, nalazi se u komi i lekari se bore za njen život. Vozač “juga” Predrag Fuštić (37) je zadobio teške povrede glave i u svesnom stanju je prevezen u Urgentni centar. "Jugo" je od siline udara bukvalno prepolovljen.

Prema rečima očevidaca, vozača je  samo nekoliko trenutaka pre nesreće pokušala je da zaustavi policijska patrola, ali u tome, nažalost, nije uspela.

- Zatekli smo zaista stravičan prizor! Tela poginulih devojaka bila su gotovo smrskana  - rekli su za Telegraf.rs u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Kako smo nezvanično saznali, Milena Rusov je sa društvom krenula u Beograd da proslavi položen pravosudni ispit.

Saobraćaj se Pančevačkim putem više sati odvijao jednom kolovoznom trakom u pravcu od Beograda ka Pančevu, dok je trakom u suprotnom smeru, gde se dogodio sudar, saobraćaj bio potpuno u prekidu.

(I. Danić/foto: MUP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA