PRVA ŽRTVA: Rusi ubili ukrajinskog vojnika

Ukrajinska agencija Interfaks je izvestila da su ruski vojnici upali u vojnu bazu u Simferopolju i pritom ubili ranili jednog vojnika u vrat, koji je kasnije podlegao povredama

  • 12

Najmanje jedan ukrajinski vojnik, koji je danas ranjen u pucnjavi prilikom napada na vojnu bazu na periferiji krimske prestonice Simferopolja, preminuo je od zadobijenih povreda, izjavio je portparol ministarstva odbrane Vladislav Seležnjov.

Ukrajinska agencija Interfaks je izvestila da su ruski vojnici upali u vojnu bazu u Simferopolju i pritom ubili ranili jednog vojnika u vrat, koji je kasnije podlegao povredama.

Vladislav Seležnjov je agenciji Rojters telefonom potvrdio da je vojnik preminuo, navodeći da je prilikom napada ranjen i jedan kapetan.

Seležnjov je nije mogao da potvrdi i jasno kaže ko je izveo napad, ali je napadače opisao kao "nepoznate vojnike, u punoj opremi i prekrivenog lica", prenosi britanska agencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez imena

    18. mart 2014 | 18:20

    Jao Ukrajinci , pustite Ruse da vam uzmu Krim , ionako je to uvijek bilo njihovo.Čemu rat i ubijanje?Odustanite , niko nije jači od Rusije.

  • стрептомицин

    18. mart 2014 | 20:58

    Ни у ком случају нису Руси. Коме одговара да дође до оружаних сукоба? Једино западним пљачкашима и њиховим слугама. Треба поћи увек од овог једноставног питања.

  • Ak47

    18. mart 2014 | 20:48

    Bog cuva ruse!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA