PALE JE KLINCI: Pedofilka godinama imala seks sa dečakom (8)

Tada osmogodišnji dečak, svedočio je o dvogodišnjoj vezi sa starijom devojkom, a policija je pokrenula istragu godinama kasnije, kada je dečak počeo da se hvali po školi kako je imao seks 50 puta

  • 4

Loren Moris (21) iz Hirfordšira, u Velikoj Britaniji, osuđena je za pedofiliju, odnosno seksualni odnos sa dečakom mlađim od 16 godina, a kazna koja joj je dodeljena je dve godine zatvora.

Morisova, koja danas ima dete, imala je 16 godina kada je prvi put stupila u seksualni odnos sa neimenovanim dečakom, koji je tada imao 8 godina. Prema njegovom svedočenju, "veza" je trajala dve godine i u tom periodu su imali seksualni odnos više od 50 puta.

Policija je pokrenula istragu u martu prošle godine, kada je dečak počeo da se hvali u školi o svom seksualnom iskustvu sa starijom devojkom.

Budući da je istraga pokazala da je Morisova sama prekinula ovaj bizarni odnos, a ne pod prisilom nekog drugog lica, shvativši da je to što radi pogrešno.

Sudija je uzeo u obzir sve okolnosti, njene godine kada je stupila u vezu sa dečakom, kao i svest o svojim greškama i pokušaju ispravljanja istih, ali nije mogao da zanemari činjenicu da je reč o pedofilskom prestupu, te je ostao pri kazni od dve godine zatvora, naglašavajući da postoji mogućnost smanjenja kazne tokom njenog služenja.

Sud je naložio i da se devojka upiše u registar seksualnih prestupnika, koji dosijee briše iz baze 10 godina kasnije.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    19. mart 2014 | 17:28

    Sto, klinca boli uvo, sigurno mu nije smetalo :D

  • anonymus

    19. mart 2014 | 15:55

    postao je mator za nju..sramota, samo 2 godine! još je naše sudstvo i dobro u odnosu na ove....

  • Kole

    20. mart 2014 | 13:22

    Roditelji pazite s kim vam se deca druze. Pedofila ima i medju devojkama i zenama. To je bolest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA