Ukrajinska vlast Srbiju pripojila Hrvatskoj! (VIDEO)

U promotivnom videu, privremeni premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk objasnio je zašto smatra da bi Ukrajina trebalo da postane deo Evropske unije. U njemu se pojavljuje karta zemalja EU, ali su izbrisane sve države bivše Jugoslavije i pripojene Hrvatskoj

  • 84

U promotivnom videu u kome Kijev objašnjava zašto bi Ukrajina trebalo da postane deo Evropske unije, pojavljuje se karta na kojoj su izbrisane sve države bivše Jugoslavije i pripojene Hrvatskoj, objavljeno je na portalu index.hr.

Privremeni premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk objasnio je, u tom promotivnom videu, zašto smatra da bi Ukrajina trebalo da postane deo Evropske unije.

Iako se u videu Srbija spominje u kontekstu otvaranja pregovora s Evropskom unijom, za ukrajinskog premijera ona na karti uopšte ne postoji, piše indeks.hr.

Kako se navodi, karta koja se pojavljuje u tom promotivnom videu prikazuje zemlje Evropske unije, ali su "izbrisane sve države bivše Jugoslavije i pripojene Hrvatskoj".

Prema pisanju hrvatskog portala, mnogi tvrde da se, budući da je s karte izbrisana i Srbija, radi o provokaciji s obzirom na bliske odnose Srbije i Rusije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobari bor

    22. mart 2014 | 20:13

    ovog njihovog kvazi premijera su maltretirali od malena,u ocima mu se vidi da je imao ocajno detinjstvo gde je pijani otac tukao majku i njega,homic najobicniji pod patronom zapadne slabasne silice

  • Nisam rusofil, al sam patriota!

    22. mart 2014 | 20:10

    Rusi, molim vas izbrišite Ukrajnu iz atlasa i svih mapa, ali stvarno...

  • NiK

    22. mart 2014 | 20:19

    Ne znam sto vas cudi ovo. Opste je poznato da su zapadna ukrajina, letonija, litvanija, estonija i hrvatska, uvek bile nacisticko orijentisane, tako da je logicno da nacisticke vlasti u ukrajini podrzavaju ustasku ideologiju. A nasi retardirani politicari umesto da pokazu zube ovim skotovima i da jasno podrze Rusiju, oni sve nesto seru i neckaju se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA