Ostavljeni ubio devojku i ranio njenog brata pucnjevima iz auta!

Na Sadetu (34) i Sameda (32) Alomerovića, u centru glavnog grada BiH, pucao je njen bivši dečko iz automobila. Žena je podlegla povredama, dok muškarac ima prostrelnu ranu grudnog koša

  • 11

U pucnjavi koja se dogodila nešto posle 19 sati u centru Sarajeva, ubijena je Sadeta Alomerović (34), dok je njen brat, Samed Alomerović (32), ranjen i prebačen u Klinički centar.

Kako je preneo portal Klix.ba, na njih je pucao P.R. (42) iz automobila u ulici Patriotske, u Opštini centar.  Naime, P.R. je došao pred zgradu gde žive Alomerovići, a navodno je sa ubijenom bio u ljubavnoj vezi, piše "Dnevni avaz".

Ona je izašla napolje i, prema rečima očevidaca, rekla da neće da nastavi vezu s njim. Potom je za njom izašao brat Samed da bi video šta se dešava. U tom momentu napadač je pucao, a nakon toga je pobegao automobilom u nepoznatom pravcu.

Portparolka klinike, Biljana Jandrić, potvrdila je da muškarac ima prostrelnu ranu grudnog koša. Kako navodi Klix.ba, reč je o bratu i sestri. Policija traga za osumnjičenim.

(Telegraf.rs / Tanjug / Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    22. mart 2014 | 22:33

    Srbi su opet krivi sigurno su oni pucali.

  • Bole

    22. mart 2014 | 22:46

    Ne kenjaj majo gluperdo

  • back

    22. mart 2014 | 23:52

    Eto nam svima,nismo mogli da zivimo u jedinstvu i miru,bilo nam je previse dobro u bivsoj drzavi.Sve su ovo posledice toga,u svim zemljama u regionu je isto stanje.Kad nam nije valjala sloga i mir,sad ispastamo zbog toga,da ne mozes u prodavnicu da odes a da znas da ces se vratiti kuci ziv i zdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA