SRPSKA ATLANTIDA: Ovo je Obrenovac pre i posle katastrofalnih poplava! (FOTO) (VIDEO)

Obrenovac je pogodila prava katastrofa, koja je opustošila grad i u kojem je za sada život izgubilo 14 osoba. Telegraf vam donosi snimke i fotografije potopa, kao i one posle povlačenja vode

  • 1

Jedno od mesta u Srbiji koje je doživelo pravu katastrofu od poplava jeste Obrenovac. Telegraf.rs je prvi prošetao ulicama potopljenog grada kad se voda povukla i u njemu zatekao scene, poput onih iz horor filmova. Sad vam prikazujemo slike i video zapise kako je ovo mesto izgledalo u danima kad je voda prelazila preko tri metra i danas, nekoliko dana posle!

U današnjem obraćanju premijera Srbije Aleksandra Vučića izneti su novi podaci, prema kojima se broj žrtava u Obrenovcu popeo na 14, a od toga se, prema obdukcionim nalazima, polovina tih ljudi utopila!

Danas je počela akcija provere objekata koji se još uvek nalaze pod vodom, kako bi se ispitalo ima li još žrtava u njima.

Prošetali smo ulicama potopljenog Obrenovca, prizori koje smo zatekli zaista su uznemirujući, ali volja i rad spasioca i komunalnih službi bude nadu da će ovaj grad ponovo sijati starim sjajem.

Obrenovac je kao u najgorim horor filmovima - pust. Zatekli smo ostavljene automobile, otvorene stanove, smeća na tone, a gradom se širi neprijatan miris, što od trule hrane, što od uginulih životinja i ko zna još čega.

Pogledajte ovaj video, uz ogradu da scene mogu biti uznemirujuće:

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA