PRIJAVA ŠTETE U OBRENOVCU: Oko 30.000 zahteva za objekte, 25.000 za automobile!

Predsednik opštine Miroslav Čučković je zamolio građane za strpljenje, jer će prijave biti moguće i putem telefona i Interneta

  • 3

Gradska opština Obrenovac od danas u devet sati ponovo će početi da radi, na staroj adresi i u staroj zgradi, a predsednik opštine Miroslav Čučković pozvao je građane na strpljenje, jer službenici neće biti u mogućnosti da odjednom prime sve prijave šteta u poplavama.

Čučković je naveo i da će u opštini dežurati ljudi koji će pružati neophodne informacije građanima, koji će moći da prijave sve što im je oštećeno u poplavama.

- Napravili smo 10 kategorija dobara koja su oštećena poplavom, od individualnih stambenih objekata, poljoprivrednih objekata, lokala, firmi, do automobila i drugih pokretnih stvari, kao što su plovila i radne mašine - rekao je Čučković.

On je napomenuo da, kada opština danas počne da radi, neće biti u mogućnosti da odjednom primi svih 30.000 zahteva za oštećene objekte i 25.000 zahteva za oštećene automobile i zato zamolio građane za strpljenje, jer će prijave biti moguće i putem telefona i Interneta.

- Nakon toga će komisije izaći na teren i napraviti zapisnike - rekao je Čučković.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne nadajte se

    26. maj 2014 | 08:51

    Prosla poplava mi je usla u kucu. Sve unistila. Komisija dosla i popisala. Nakon par godina uplatili mi 6000 dinara

  • Vlada

    26. maj 2014 | 08:23

    Ma to je laz siguran sam milion posto. Prijavljivali su sve i svasta. Drzava sada treba da vidi da li su kuce legalizovane ili nisu , ako nisu da ne pomaze

  • Bole

    26. maj 2014 | 08:42

    A kove biti predsednik opstine?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA