Obrenovcu hitno potrebno još dobrovoljaca!

Ljudi dobre volje, ako ste u mogućnosti, pomozite Obrenovčanima da očiste svoj gradić i pretvore ga u mesto u kojem je život ponovo moguć

  • 0

Volonteri, pokažite se na delu! Grupa od desetak Obrenovčana entuzijasta na čelu sa pokretačem svih akcija Adisom Milosavljevićem svakodnevno radi na obnovi institucija i ustanova u ovoj beogradskoj oštini. Međutim, njih je malo i nije moguće da sve sami postignu.

- Ovim putem želimo da se svima zahvalimo, te da zamolimo ostale sugrađane koji su u mogućnosti i kojima radne obaveze to dozvoljavaju da se odazovu pozivu i pomognu nam – apeluje Milosavljević.

Polazak volontera je organizovanim prevozom svakog dana u osam sati na parkingu iza Sava centra.

- Takođe, ovim putem se zahvaljujemo i svim dobrim ljudima koji nisu građani Obrenovca, a koji su vredno radili sa nama i rado se odazvali našim akcijama! - poručuju Obrenovčani.

Kontakt telefon za još informacija je 065/981-9851. Potrudite se da ovog vikenda ne gubite vreme na gluposti, već idite u Obrenovac i pomozite ovim hrabrim ljudima da se što pre vrate kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA