Pet fenomenalnih stvari u kojima možete da uživate na Adi, a da ne zaplivate (FOTO)

Sezona kupanja na Adi Ciganliji počinje posle 15. juna, a preporuka svima je da to tada uživaju na Adi, van jezera. Evo šta sve nudi „beogradsko more”, osim kupanja koje još uvek nije dozvoljeno

  • 2

Tropski dani stigli su u Beograd, a Ada Ciganlija idealno je mesto za dobar provod u vrelom gradu. Evo šta sve nudi „beogradsko more”, osim kupanja koje još uvek nije dozvoljeno zbog rizika koji nosi hladna voda u kombinaciji sa vrelim vazduhom.

Avantura park

Uzbudljivim veranjem i „preletanjem” između grana drveća lagano ali sigurno potrošićete sav višak kalorija koji ste uneli toga dana na Adi. Avantrua park idealan je za decu kojima je park posebno uzbudljiv. Ukoliko ne želite da se upustite u avnturu s njima, za to će se pobrinuti instruktor. Sat vremena veranja košta 1.100 dinara, a pratnja instruktora 300.

Trampolina

Skačite do mile volje i ispraznite negativnu energiju. To će vam sigurno podići raspoloženje i poboljšati kondiciju. Pet minuta skakutanja naplaćuje se 70 dinara, a deset minuta 100 dinara.

Bicikli i roleri

Zbog biciklistčke staze koja okružuje jezero, roleri i bicikli su na Adi sve popularniji. Možete iznajmiti i rikšu u kojoj ćete provozati decu, kao i bicikl za dve osobe. Iznajmljivanje bicikla dnevno košta 500 dinara, a za dečji cena je duplo niža. Roleri su 700 dinara, a ukoliko ste nespretni u njima, možete da uzmete i časove, čija cena je 1600 dinara. Da biste pravilno naučili vožnju potrebna su vam dva časa i to u dva dana.

Pedaline

To što je voda hladna ne znači da ne možete da uživate na njoj i lagano vozite pedaline po jezeru. Sat vremena košta 800 dinara, ali ukoliko iznajmite i bicikl dobićete popust.

Košarka, odbojka, fudbal

Betonski tereni na Adi su slobodni i dostupni svima. Okupite društvance, ponesite opremu i iskoristite dan u igri. Za one koji bi da igraju pravi fudbal na travnatom terenu za sat vremena moraće da izdvoje 9.000 dinara.

Kupališna sezona počinje posle 15. juna, a preporuka svima je da to tada uživaju na Adi, izvan jezera.

(Telegraf.rs / 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA