DA LI JE OVO MOGUĆE? Srbi krive Teslu za prirodne katastrofe u Srbiji! (VIDEO)

Ekipa Telegrafa izašla je na ulice Beograda gde je sugrađane pitala šta je po njihovom mišljenju razlog elementarnih katastrofa koje su zadesile Srbiju. Neki su krivili Boga, neki Teslu, a neki misle da se priroda sveti čoveku. Pogledajte šta su sve Beograđani izneli

  • 23

Beograđani koji su se danas našli na ulicama prestonice, dali su svoj stav o tome šta je moguć uzrok prirodnim nepogodama koje su zahvatile našu zemlju.

Pitali smo ih kako gledaju na katastrofe poput ogromnih poplava, najavljenog tornada, ali i velike najezde skakavaca koji takođe prete da ugroze poljoprivredu u Srbiji i reginu.

Odgovori su bili različiti, ali se većina složila da je sve to deo jednog normalnog, prirodnog procesa i da se te stvari dešavaju svuda u svetu, pa i kod nas.

Međutim, neki od sugrađana smatraju da se priroda na ovaj način sveti ljudima, zbog štete koje joj nanosi.

- Mislim da priroda na ovaj način pokazuje koliko je snažnija od čoveka i vraća mu za sva nedela i nemarnost. To je njen način. Očekujem tornado u Srbiji - izjavio je Stanislav, vlasnik jednog ugostiteljskog objekta,

Neki ljudi su se samo nasmejali, a neki nisu želeli da izađu pred kamere. Tako je jedan gospodin u Sremskoj ulici rekao da želi da se njegova izjava prenese, zarad dobrobiti čovečanstva, ali da to ne može da kaže pred kamerama, jer "će biti ugrožen".

- Ja imam mnogo toga da kažem, ali razumite me, ne smem javno. Nemojte me pogrešno shvatiti, to će jednostavno ugroziti moju bezbednost. Reći ču jedno. Tesla nas je sve sjeb*o! - izjavio je čovek, nakon čega se nasmejao i nastavio svojim putem.

Bilo je i onih koji se nisu stideli da iskažu svoje mišljenje. Jedna gospođa je stala pred kamere i objasnila sve moguće fenomene, od poplava i skakavaca, do pomračenja Sunca.

- U Srbiji vlada težak primitivizam. Tako je bilo i za vreme pomračenja Sunca, kada su se svi zabili u kuće i mislili da je kraj sveta. Te poplave se dešavaju svuda u svetu. Ako postoje te takozvane "sile" ili HAARP, zašto onda Amerikanci godišnje imaju po pet, šest katastrofa?!Ko to njima radi?- objasnila je žena koju je naše pitanje vidno izrevoltiralo.

Odgovori su bili razni, ali jedno je sigurno- Beograđani definitivno imaju čvrst stav i svest o svemu što se dešava. Pogledajte šta su još rekli za Telegraf.

(D.Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    1. jul 2014 | 13:57

    Kriv je srpski ograniceni mozak jer nama su oduvek bili krivi drugi a ne mi sami. Kada pogledate kroz iatoriju videcete da smo vekovima unazad sami sebe unistavali.

  • Milan

    1. jul 2014 | 13:58

    Jos jedan mali dodatak...okrivite vlasti koje ste izglasali i koje su dozvolile instalaciju harpa u Srbiji...pa se zapitajte da li je kriv Tesla ili mi kao narod...

  • dragan

    1. jul 2014 | 15:14

    Srbi su ili izuzetno pamentni ili izuzetno glupi,,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA