KOMŠIJE TVRDE: Baka Slavna je prevarant, nije spavala dve noći na jasenu! (VIDEO)

- Od kako je ja znam, a to je četrdeset godina, ona plasira laži, ali ih je sada medijski isplasirala i debelo naplatila. Ta žena nije bila na jasenu, već na potrkrovlju, na kući koja se nalazi u Obrenovcu, i za svo to vreme je komunicirala sa mnom - rekao je Dragi Marković, Slavnin komšija

  • 48

Kada su velike poplave zadesile Srbiju, zemljom se proširila vest o neustrašivoj baki, koja je preživela poplave tako što je provela puna dva dana na jasenovom drvetu.

Slavna Lazić ispričala je da se bežeći od vodene stihije, popela na drvo na kojem je provela jedan dan i dve noći. Keceljom se vezala za drvo i tako čekala da je neko spase. Kako kaže, kada su se pojavili spasioci, nije verovala da će nju koja teži 120 kilogramamoći neko da odnese, jer je voda bila svuda oko nje.

Nakon toga, boravila je u "Konbank Areni" gde je za Telegraf ispričala kako je na svu muku i opljačkana.

- Rekao mi moj unuk da je juče zatekao neke momke kako iz kuće iznose nameštaj, pšenicu i svašta. Još su ga i napali, jedva je živu glavu izvukao - rekla je tada Slavka.

Međutim, u javnosti se pojavila druga verzija priče. Njen komšija, Dragi Marković, rekao je za "B92" sledeće:

- Od kako je ja znam, a to je četrdeset godina, ona plasira laži, ali ih je sada medijski isplasirala i debelo naplatila. Ta žena nije bila na jasenu, već na potrkrovlju, na kući koja se nalazi u Obrenovcu, i za svo to vreme je komunicirala sa mnom, dok sam stajao na prozoru i čekao pomoć.

On je takođe rekao da je celu priču čula od Vesne Tešanović, koja je kako on kaže stvarno provela noć na nekom manjem drvetu.

- Tu priču je Slavna čula kada se voda povukla iz dvorišta, od gospođe Vesne Tešanović koja je došla sa svojim sinom i ispričala kako je provela noć na drvetu, ali ne na jasenu, nego na nekom manjem stablu. Slavna je čula i plasirala tu priču, čak je i plasirala priču da smo je mi kao komšije pokrali - završio je Marković.

Pogledajte šta je baka Slavna izjavljivala tokom poplava:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA