Hitna pomoć intervenisala 120 puta

- Za protekla 24 sata u Beogradu obavljeno ukupno 253 intervencije od kojih 76 na javnim mestima - precizirala je Macura.

  • 0

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 120 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, a dogodila su se i dva saobraćajna udesa, izjavila Nada Macura.

Muškarac star oko 38 godina je u udesu, koji se dogodio oko 21.10 časova na Smederevskom putu, ispred broja 23, pre skretanja za Kaluđericu, zadobio povredu grudnog koša, a prevezen je u KBC Zvezdara, rekla jeTanjugu portparol Hitne pomoći

Saobraćajni udes dogodio se i oko 21.40 časova kod železničke rampe u Železniku, ali je mladić star oko 22 godine, motociklista, odbio lekarski pregled, istakla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila ukupno 253 intervencije od kojih 76 na javnim mestima, precizirala je Macura.

- Lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali srčani, astmatičari i psihijatrijski pacijenti - dodala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju, uzimanje tečnosti, nošenje adekvatne odeće i zaštitu glavu i kože od sunca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA