DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN: Vozio auto u suprotnom smeru na Slaviji! (FOTO)

Neverovatno je šta se sve može videti na ulicama Beograda, od nepropisno parkiranih vozila do nelogičnih preticanja... Ali, ovaj vozač uradio je nemoguće - usred špica ušao je u kružni tok Slavija u suprotnom smeru!

  • 19

Na kružnom toku Slavija, korisnik Tvitera zabeležio je neverovatnu vožnju izvesne osobe koja je, suprotno svim saobraćajnim pravilima, vozila u suprotnom smeru!

Da li se vozač izgubio, pogrešio put i kako se njegovo putešestvije završilo, ostalo je nepoznato.

Šta kaže vaše iskustvo - da li je ovo najčudnije ponašanje vozača u beogradskom saobraćaju ili znate i za luđe primere?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pavle

    29. jul 2014 | 18:18

    Pitanje; dal bi iko bio spreman pomoci ovom coveku ako je pogresio i zalutao...Mislim da nebi, jedino svi samo znajuda pritisnu sirenu...toliko o kulturi, jer ziv covek gresi, amrtav ne....uverio sqm se bezbroj puta, nemozete me demantovati....

  • Milanche

    29. jul 2014 | 16:39

    Sta se cudite. Dodje covek iz unutrasnjosti u veliki grad pa se zbuni, ili je vozac pocetnik,vazno je samo da se ne izazove neka nesreca.

  • Sasa k

    29. jul 2014 | 17:39

    Zasto odmah da li je normalan??? Polozio.kod privatnika u zivotu nije video kruzni tok u autoskoli ga odradili niti je bilo pravih predavanja niti je instruktor sve odradio bitno mu bilo da ustine koji cas i to je rezultat nakaradnog sistema a ne normalnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA