Ministarstvo i grad će zajedno završiti most Zemun-Borča

Na sastanku ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim konstatovano je da radovi teku predviđenom dinamikom

  • 2

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je danas da će sa Gradom Beogradom zajednički preduzeti sve kako bi u predviđenom roku bili završeni radovi na izgradnji mosta Zemun - Borča.

Na sastanku ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim konstatovano je da radovi teku predviđenom dinamikom, ali da je potrebno otkloniti propuste prethodnih gradskih i republičkih vlasti i pojačati nadzor kako bi most bio završen bez nepotrebnih dodatnih troškova za državni i gradski budžet.

Zbog toga će, kako je navedeno, Ministarstvo i Grad organizovati sastanke sa nadležnim komunalnim i gradskim preduzećima kako bi s što pre otklonile sve nedorečenosti i sa kineskim partnerom bio potpisan Aneks 4, što je uslov za završetak mosta.

Prema predviđenoj dinamici, most Zemun-Borča trebalo bi da bude završen do 27. decembra ove godine, a svi pristupni putevi do 15. septembra 2015. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    30. jul 2014 | 15:50

    Zar ga ne grade - Kinezi? ...

  • sinisa

    30. jul 2014 | 15:12

    PA zAr to nije završeno pre roka mrka. Kod Marica u ćirilici kaze da se voze teški kamioni preko njega ili je to rekla anA bekuta nisam siguran

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA