Zarobio i maltretirao ženu usred Beograda!

I. P. se, kako je navedeno, tereti da je u svom stanu u Beogradu protivpravno lišio slobode i držao žensku osobu i fizički je maltretirao

  • 4

Beogradska policija uhapsila je I. P. (1976), zbog sumnje da je u svom stanu protivpravno lišio slobode žensku osobu i maltretirao je. Njemu se na teret stavlja i držanje oružja i trgovina drogom.

I. P. se kako je navedeno, tereti da je u svom stanu u Beogradu protivpravno lišio slobode i držao žensku osobu i fizički je maltretirao.

U saopštenju MUP-a se precizira da je I. P. uhapšen i zbog nedozvoljene proizvodnja, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana u kome on stanuje, policija je pronašla tri pištolja "glok", kalibra 9 mm, pištolj crvena zastava M-57, kalibra 7,62 mm, 138 komada pištoljske municije raznog kalibra, zatim 20 komada patrona za lovačku pušku, te 84 komada tableta "ekstazi" i 40,71 gram kokaina.

Osumnjičeni I. P. će, kako navodi MUP, uz krivičnu prijavu, biti priveden dežurnom zameniku Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cash®

    1. avgust 2014 | 18:12

    Pratiću ovu vest u online izdanjima. Baš me interesuje da, ako se dokaže navedeno: koliko će robije dotični da dobije?

  • Studirao sam nevolje

    1. avgust 2014 | 21:39

    Da mi je taj makar pola sata u jednoj prostoriji...

  • Nn

    1. avgust 2014 | 23:09

    Imamo mi i apelacioni.....na zalost....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA