SUPER VESTI: Besplatan prevoz za vreme Beer Festa (MAPA)

U okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“ koju Heineken Srbija realizuje u saradnji sa GSP Beograd, autobusi će ljubitelje piva prevoziti sa raskrsnice Milentija Popovića i bulevara Mihajla Pupina do tri odredišta

  • 5

Posetioci Beer Festa će i ove godine imati besplatan autobuski prevoz do ključnih tačaka u gradu, tokom pet dana trajanja festivala.

U okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“ koju Heineken Srbija realizuje u saradnji sa GSP Beograd, autobusi će ljubitelje piva prevoziti sa raskrsnice Milentija Popovića i bulevara Mihajla Pupina do tri odredišta - Trg Republike, Slavija, Glavna Železnička stanica, a Novim Beogradom će saobraćati kružna linija.

 

Autobusi će voziti od 23.30 časova do 04 časa, a red vožnje formiran je tako da se uklopi u red vožnje noćnih linija.

Akcija je deo programa kompanije Heineken, namenjenog promociji odgovorne konzumacije i podizanja nivoa bezbednosti u saobraćaju svih ljubitelja piva, ali i ostalih učesnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pirat

    5. avgust 2014 | 13:24

    Ja se ne secam kada se autobus placao, bar u mom slucaju xD Je l' ja nisam u toku ili taj Beer Fest traje cele godine par godina u nazad? xD

  • Draagon

    5. avgust 2014 | 13:11

    Besplatan prevoz na teret građana a plaća se ulaz. Koja logika

  • Pule

    5. avgust 2014 | 13:17

    Znaci li TO da kad hocu besplatno da se vozim gradskim MORAM DA POPIJEM PIVO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA