Putnica napala kontrolorku, njen muž pokušao da je pregazi!

Nakon bega putnice iz vozila došlo je do organizovanog napada na kontrolorku, kada je U.B. suprug putnice pokušao automobilom da naleti na nju

  • 29

Kontrolorka javnog gradskog prevoza napadnuta je u subotu, 6. septembra, a napadač je priveden na informativni razgovor. Incident se dogodio kod Cvetkove pijace u 16.30 časova kada je kontrolorka u vozilu gradskog prevoza zatekla putnicu bez karte.

Nakon bega putnice iz vozila došlo je do organizovanog napada na kontrolorku, kada je U.B. suprug putnice pokušao automobilom da naleti na kontrolorku.

Patrola policijske stanice Zvezdara reagovala je na licu mesta i privela napadača na informativni razgovor.

Ovo je treći napad u nizu na kontrolore koji se dešava tokom obavljanja njihovih redovnih aktivnosti. Grad Beograd zahvaljuje se Policijskoj upravi za grad Beograd na pravovremenom i efikasnom reagovanju i sprečavanju težih posledica, piše u saopštenju piše "Beinfo".

Podsetimo, krajem protekle nedelje došlo je do napada na kontrolora Aleksandra Milenkovića, koji je u incidentu zadobio povrede glave i bio hospitalizovan na VMA.

Kako je napadač snimljen sigurnosnim kamerama u autobusu, očekuje se da će biti brzo priveden pravdi.

(Telegraf.rs / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    8. septembar 2014 | 12:11

    Neko uporno radi na tome da kontrolori postanu sluzbena lica. Svi incidenti su montirani!

  • NN

    8. septembar 2014 | 17:00

    A sta cemo sa kontrolorkama koje vredjaju putnike? Licno sam dozivela najstrasnije uvrede u tranvaju br.7, usla sam u tranvaj u Resavskoj,zajedno sa doticnom,znaci videla sam je. Dok sam trazila u torbi kartu da je ponistim doticna je pocela sa najstrasnijim uvredama,kako mene,tako i starije gospodje do mene. Pokusala sam da je zamolim da saceka da izvadim kartu iz torbe,usle smo skupa na ista vrata,al "gospodja",koja btw podseca na Rusku Jakic, nije prestajala. Ne znam samo kako sam se iskontrolisala da joj ne odg. Kad sam izvadila kartu,doticna je nastavila sa "seljancuro,pogledaj se kakva si i sl." Jako mi je zao sto nisam uspela da saznam ime te individue. Toliko i o vaspitanju kontrolora.

  • :-)

    8. septembar 2014 | 12:11

    Ovo je pocetak kraja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA