DA TETA ČOKOLADU, A TI KUPI NEŠTO KOD MENE: Beograđani o akciji deljenja čokoladica u prevozu (VIDEO)

Pre nekoliko dana, kontrolori su sproveli akciju deljenja "Štarkovih" čokoladica putnicima gradskog prevoza koji kupuju karte. Simpatična akcija ovog javnog preduzeća izazvala je različite reakcije. Telegraf je sproveo anketu, a evo šta naši sugrađani zapravo misle

  • 26

U GSP "Beograd" odlučili su da čokoladicama nagrade putnike gradskog prevoza koji kupuju karte. Međutim, simpatična akcija ovog javnog preduzeća je izazvala različite reakcije. Sproveli smo anketu kako bismo saznali šta naši sugrađani zapravo misle.

U saradnji sa "Soko štarkom", kontrolori su delili čokoladice putnicima u gradskom javnom prevozu koji imaju kupljenu kartu. Iako je ova akcija trajala kratko, mnogi sugrađani su burno odreagovali, a stavovi su podeljeni.

Neki smatraju da je akcija deljenja čokoladica lep gest, dok su daleko brojniji oni koji misle da je deljenje čokoladica sramotno i da je ovo samo još jedna u nizu "manipulacija Beograđana".

Pogledajte šta Beograđani misle o deljenju čokoladica:

Podsećamo da je kontrola putnika u gradskom javnom prevozu pojačana od 1. septembra, kao i da je prihod od prodaje karata porastao za 30 odsto.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    19. septembar 2014 | 16:37

    Beograd je veliko selo sa puno seljačina. Svi ni oni meni pješke išli. Pitajte koliko koštaju karte u provinciji. Vozite se dzaba, srsmota, i jos svercujete. SRAM VAS BILO!

  • Zevs

    19. septembar 2014 | 16:03

    Pa normalno da je porastao, pošla deca u školu ljudi rade Šta se prave ludi ko da neznaju zbog čega je porasla prodaja

  • WWW

    19. septembar 2014 | 16:57

    DA NIJE TUZNO BILO BI SMESNO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA