UŽIVO: Tribina o legalizaciji kanabisa u Mikser hausu!

Na tribini u petak, 26. septembra u 17.00 sati učestvuju stručnjaci Rik Simpson, Robert Dž. Melamede, Pol Hornbi, advokat Veljko Delibašić, a u subotu 27. septembra na programu je seminar o korišćenju marihuane u medicinske svrhe

  • 5

Javna tribina o legalizaciji marihuane i izložba "Konoplja u Srbiji nekad i sad", biće organizovana danas u Mikser hausu, povodom pokretanja inicijative o izmeni zakona o upotrebi kanabisa u medicini i industriji.

Kako su najavili organizatori, na tribini u petak u 17.00 sati učestvuju stručnjaci Rik Simpson, Robert Dž. Melamede, Pol Hornbi, advokat Veljko Delibašić i drugi, a u subotu 27. septembra na programu je seminar o korišćenju marihuane u medicinske svrhe.

Kako se u najavi navodi, tribina, seminar i izložba organizovani su kao deo programa "Lekalizacija 2014" i inicijative za izmenu zakona o korišćenju marihuane u medicini i industriji.

Više informacija o legalizaciji marihuane u medicinske svrhe možete naći na sajtu humanitarne organizacije "Lekalizuj" lekalizuj.rs i na njihovoj Fejsbuk stranici.

Tribinu o legalizaciji marihuane moći ćete da pratite uživo na live stream-u samo na portalu Telegraf!

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JOHN DOE

    26. septembar 2014 | 10:55

    Potpuna podrška za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe...

  • Mare

    26. septembar 2014 | 17:58

    Rik simpson legenda, izlecio je preko 5000 ljudi od raka uljem od konoplja. Apsolutna podrska!

  • Ilija Aralica

    26. septembar 2014 | 19:56

    KOmentar Rick Simspon: ulje ne može svima pomoći, pogotovo onima čije je telo već previše zatrovano hemoterapijom. Ali i onima koji se neće izlečiti pomoći će da požive mnogo meseci duže i makar umru dostojanstveno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA