POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Narkomani se potukli pa zapalili stan, povređeni dete i žena! (FOTO)

Muškarac i devojka su se svađali, lomili stvari po stanu i na kraju je izbio požar. Kako se navodi, u pitanju su narkomani. Dete i žena pretreli su lakše povrede, pošto su se nagutali dima

  • 12

U Ulici Jurija Gagarina 90 na Novom Beogradu, u stanu na četvrtom spratu izbio je požarZapalio se stan u kojem su tokom pre podneva bili narkomani. U požaru su povređeni žena i dete iz susednog stana, kada su se nagutli dima.

Majka i njeno dete odbili su predlog lekarske ekipe da budu hospitaliozovani. Pet ekipa Hitne pomoći sa bocama sa kiseonikom pomazu građanima.

Na VMA su primljene dve osobe bez svesti. Jedna je životno ugrozena.

U pitanju su muškarac i devojka koji su se svađali, lomili stvari po stanu, tako da je intervenisala policija zbog narušavanja javnog reda i mira.

Policija traga za Aleksandrom B. (31) zbog sumnje da je izazvao požar. Jedan stan je potpuno je izgoreo, a još četiri su oštećena. Dve osobe su kolima Hitne pomoći prevezene na VMA. Jednu od njih vatrogasci su pronašli bez svesti u hodniku zgrade. Jos deset ljudi zatražilo je lekarsku pomoć na licu mesta, zbog udisanja dima.

Kada se komšijama učinilo da se sve smirilo, u stanu je buknula vatra. U toku je intervencija vatrogasaca.

Nakon uvđjaja biće poznato da li je do požara došlo zbog nemara ili je stan namerno zapaljen.

Vatrogasci i policija primili su veliki broj poziva uplašenih građana iz zgrade u kojoj je izbio požar. Zbog vatre koja se proširila na susedni stan nastala je velika zadimljenost u hodnicima. Vatrogasci su evakuisali stanare sa petog sprata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA