OVAKO IZGLEDA VOŽNJA PUTEM SMRTI: Pogledajte koliko malo je potrebno da nastradate kod uklete Ade Huje! (VIDEO)

Kada će se ovaj put obeležiti u skladu s Pravilnikom o saobraćajnoj signalizaciji? Kada ćemo zaštititi živote onih koji ne znaju kako ovaj put izgleda?

  • 75

Nakon nesreće na Adi Huji, u kojoj je šestoro mladih sletelo u Dunav,  dogodila se još jedna, srećom bez posledica. Zabrinjava što na ovoj saobraćajnici od Višnjičkog puta ka Dunavu i dalje ne postoji adekvatna signalizacija koja bi upozorila vozače da nailaze na reku.

Prvo se pre oko 20 dana dogodila saobraćajna nesreća kada je “BMW” uleteo u Dunav u jutarnjim časovima na prilaznom kolovozu restorana “Carska ohota” na Adi Huji. Tad je Dušan Jovanović (19) vozio bez dozvole, pijan, brzinom većom od 110 kilometara na sat i sleteo je sa šetališta na Adi Huji pravo u Dunav.

U nesreći su poginuli Nemanja Antić (18), Miloš Jankovič (20) i devojka Anastasija Stajić (16), a povređeno je još troje mladih ljudi.

Nakon toga, danas, u jutarnjim časovima škoda s registracijom Stare Pazove sletela je nekontrolisano s nasipa ka Dunavu. Četiri mladića starosti oko 20 godina izašla su nepovređena iz škode. Na saobraćajnom uviđaju utvrđeno je da vozač (19) škode nije bio pod dejstvom alkohola.

Pogledajte kako izgleda vožnja putem smrti:

Ministar policije Nebojša Stefanović je dao nalog da se zatvori deo puta kod Ade Huje, na mestu gde je danas sleteo još jedan automobil, nakon što je krajem novembra troje mladih tragično stradalo.

Ovde je BMW smrti izleteo s puta i upao u Dunav (FOTO)

UZAK PUT, NULA ZNAKOVA I BRZA VOŽNJA: Evo šta je sve dovelo do tragedije na Adi Huji (FOTO) (VIDEO)

Kada će se ovaj put obeležiti u skladu s Pravilnikom o saobraćajnoj signalizaciji? Kada ćemo zaštititi živote onih koji ne znaju kako ovaj put izgleda?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare 011

    13. decembar 2014 | 18:07

    Bio sam 1000 puta. Ko vozi kao normalan čovek, sve vidi na vreme. Za divljake koji jurcaju pod dejstvom alkohola, ne postoji bezbedan put!

  • Braćala

    13. decembar 2014 | 18:34

    Ali, zašto ukleta Ada huja? Huja je ukleta koliko i kružni tok na Slaviji, ne razumem. Vozim 120 konja i nikad prema Adi huji nisam išao preko 40km/h.

  • Boki Nis

    13. decembar 2014 | 17:39

    Molim nadlezne da se raspitaju po celoj Srbiji (na nivou mesnih zajednica) gde sve postoje ovakva mesta i da ista jasno obeleze i zastite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA