SVE JE SPREMNO ZA OTVARANJE: Prošetajte Pupinovim mostom (VIDEO)

Kada smo stigli do mosta, videli smo da su svi radovi na konstrukciji završeni i da su u toku poslednje pripreme za sutrašnje otvaranje mosta. Ova građevina urađena je po svetskim standardima, a saradnja sa Kinezima bila je, kako smo saznali, vrlo interesantna

  • 8

Most "Mihajlo Pupin" biće pušten u rad, a ekipa Telegrafa je otišla na lice mesta da se uverimo da li su radovi pri kraju i kako most sada izgleda.

Kada smo stigli do mosta, videli smo da su svi radovi na konstrukciji završeni i da su u toku poslednje pripreme za sutrašnje otvaranje mosta. Ova građevina urađena je po svetskim standardima, a saradnja sa Kinezima bila je, kako smo saznali, vrlo interesantna.

O tome koliko je uloženo u most i da li je bilo kakvih neprijatnih situacija tokom saradnje dva potpuno različita mentaliteta, ponešto nam je rekao Goran Petrović, direktor firme  “Ratko Mitrović” koja je angažovana na izgradnji pristupnih saobraćajnica mostu.

Sam most izgleda sjajno, a o njegovom trajanju i funkcionalnosti posvedočiće vreme. Pogledajte šta je zabeležila naša kamera dok smo prelazili Pupinov most:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bonaparta3

    17. decembar 2014 | 22:36

    Srbija je imala fantastične građevinske firme. Mostogradnja, Partizanski put,Ratko Mitrović... na žalost sve su ih upropastili žuti i tajkuni. Građevinski inženjeri koje smo imali i imamo u tim firmama zlata vrede. G-do kapa dole.

  • Majstor mile

    17. decembar 2014 | 22:30

    Super, most mi deluje, ovako, dosta čvrsto i solidno i vodi u oba pravca, samo me malo brinu biciklisti...

  • m

    17. decembar 2014 | 23:50

    mi smo ovaj mos' izgradili za tri sata i opet cemo ako ga srusite,jer tako smo u mogucnosti :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA