BAHATI ZEMUNAC: Već 10 godina maltretira ljude, a sad šeta i s pištoljem po zgradi! (VIDEO)

- Prvi put me je napao pre deset godina, a kulminiralo je kad sam videla da šeta s pištoljem po zgradi. Imam malu decu i plašim se za bezbednost moje porodice - kaže naša čitateljka. U MUP-u je pozivaju da svoje probleme prijavi njima

  • 38

Redakciji Telegraf.rs portala javila se čitateljka i ispričala nam svoj dugogodišnji problem. Naime, njen komšija poslednjih deset godina svojim bahatim ponašanjem uznemirava kako nju, tako i sve ostale stanovnike jedne zgrade u Zemunu.

Naša čitateljka (ime poznato redakciji) na kraju je morala da postavi sigurnosnu kameru iznad ulaza u stan, kako bi pokušala da ga na bilo koji način izbegne.

- Prvi put sam imala problem s njim pre jedno deset godina na parkingu ispred zgrade. Tad sam bila s mužem, a naš komšija nas je napao jer sam se po njegovom mišljenju loše parkirala - kaže ona i dodaje:

- Problem s njim imaju svi u našoj stambenoj jedinici, ali ćute. Ja imam malu decu i ne mogu više da ćutim. Plašim se za našu bezbednost.

Prema njenim rečima, jednom prilikom je supruga bahatog komšije napala ženu na stepenicama jer je bila ubeđena da je ona zakočila lift, što inače nije uradila, pa je došlo do fizičkog sukoba između njih dve.

- Čitava situacija je kulminirala kad sam na snimku videla da on šeta s pištoljem po zgradi i izlazi napolje da se svađa s nekim! Ja sam zvala policiju, međutim, oni su mi rekli da mu ne mogu ništa i da ima dozvolu za nošenje pištolja i puške - kaže ona, pa nastavlja:

- Nakon izvesnog vremena, kad sam uspela da dođem do veze u Ministarstvu unutrašnjih poslova, na njihovu naredbu policija je došla, pretresla stan i oduzela mu oružje koje je imao. Ipak, prema pričama komšija, on radi u jednoj državnoj firmi i nalazi se na višoj poziciji, zbog čega se plašim da će povući svoje veze uz pomoć kojih će povratiti oružje.

Kako bi dobili drugu stranu priče, pozvali smo policijsku stanicu u Zemunu.

- Kad god dobijemo prijavu da je neko oružan, odmah izlazimo na teren. Međutim, ukoliko dođemo i lice zateknemo bez oružja, ne možemo da ga uhapsimo. Gospođa neka nas slobodno nazove na naš broj direktne službe 011/28 11 011 i videćemo šta možemo da učinimo dalje po tom pitanju - kažu u policiji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    23. decembar 2014 | 14:53

    Šta je on pa ima dozvolu za nosenje oružja? Za posedovanje ok ali nošenje

  • Nenad

    23. decembar 2014 | 14:36

    Zvekete rodjaci...Ovaj ce nekog da rokne i posle ce biti kasno za bilo sta. Imam ja jednog ovakvog idiota u zgradi.

  • MARIJA

    23. decembar 2014 | 14:16

    Samo u Srbiji neko može da te maltretira 10 godina, a u normalnoj državi može samo jednom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA