BRAVO LJUDI: Za jedan dan prodato 13.000 karata za JDP (FOTO)

Jučerašnji dan obeležila je velika prodaja karata za predstave na februarskom repertoaru u Jugosliovenskom dramskom pozorištu. Veliko sniženje cene karata razlog su veoma uspešne prodaje i vrtoglavo velikog broja prodatih karata

  • 2

Niska temperatura i kiša juče nisu spreliče zainteresovane sugrađana da čekaju u redu i po nekoliko sati ne bi li kupili karte za predstave na februarskom repertoaru, što je dovelo do veoma uspešne prodaje i neverovatnog broja od čak 13 000 prodatih karata.

Prvi kupci su stigli ispred pozorišta nešto pre 7 časova ujutru, pa je prodaja počela nešto ranije od planiranog termina.

Razlog neverovatne prodaje su cene koje su snižene sa 1.200, 800, 700 i 500 dinara na 200 dinara za postavke na sceni "Ljuba Tadić" i na 100 dinara za izvođenja na sceni "Bojan Stupica".

KULTURA SE JAVI - VAISTINU SE JAVI: Voja Brajović za Telegraf o "kulturnom zemljotresu" u Beogradu (FOTO)

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Na sceni "Ljuba Tadić" u februaru su na programu predstave "Tartif", "Sumnjivo lice", "Dnevnik o Čarnojeviću", "Tako je moralo biti", "Zmajeubice", "Gospođica", "Šine", "Otelo", "Unosno mesto", "Metamorfoze", "Nije smrt biciklo", i "Mletački trgovac".

Po sniženoj ceni od 100 dinara, na sceni "Bojan Stupica" na repertoaru su predstave "Švabica", "Zapisi iz podzemlja", "Razbijeni krčag", "Izdaja", "Pokojnik", "Hadersfild", "Zločin i kazna", "Samo neka bude lepo", "Shopping i fucking" i "Histerija".

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tuga

    23. januar 2015 | 07:47

    Dali je ovo za radovanje ili plakanje! Upitajte ministra kulture zasto nema vise novca za kulturu i manjih cena za pozorisne predstave. Ovo mi lici na onu - kolace i igara!

  • Nina Jerković

    23. januar 2015 | 07:02

    I dok Srbija na suvom hlebu čeka u redovima za hleb, Beogradjani na vodi čekaju u redovima za pozorište, jer im je gladna Srbija obezbedila da mogu da imaju "kulturu".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA