Mali: Disciplinski postupak protiv komunalaca ako su zgrešili!

Gradonačlenik Beograda najoštrije osuđuje ponašanje Komunalne policije tokom privođenja putnice koja je odbila da se legitimiše u GSP

  • 30

Povodom privođenja žene koja je odbila da se legitimiše pošto prethodno nije imala kartu za prevoz, oglasio se i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

On najoštrije osuđuje ponašanje Komunalne policije tokom privođenja putnice koja je odbila da se legitimiše u GSP.

- U tok‎u je preispitivanje okolnosti koje su dovele do ovog događaja i odgovornosti Komunalne policije. Ukoliko se ustanovi da je bilo nepravilnosti u postupanju, protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PUTINE SRBINE

    24. januar 2015 | 21:45

    A gde su ti junaci ispred skole, da legitimisu dilere.Sramota hapse zenu iz autobusa uzas!

  • ogisa

    24. januar 2015 | 22:50

    Ovakvi slucajevi samo podizu bes kod naroda.Stavljati nekom lisice zbog neplacene kerte od 70 dinara ravno je debilizmu.I dalje mi nije jasna funkcija komunalnog policajca u javnom prevozu.Ovakvi postupcima samo nsrusavaju ugled sluzbe kojoj pripadaju i dizu narod protiv sebe.

  • jelisaveta

    24. januar 2015 | 22:17

    Dokle će post festum da se reaguje na nasilje koje sprovode bus plus kontrole kao onaj nesrećni slučaj iz trolejbusa ili sad ovaj komunalne policije. Vreme je da se uzmu u pamet i da postanu svesni da ih uvek neko nekom kamerom snima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA