BAHATI KOMUNALNI POLICAJAC: Pi*da vam materina, tek će da vam pukne film! (FOTO)

Dragan Rajčić, komunalac, je na svom Fejsbuk profilu šerovao tekst pod naslovom "Puko im film, narod napao komunalnu policiju na Mostarskoj petlji", i dodao šokantan komentar "Tek će da vam pukne p.... vam materina"

  • 42

Komunalni policajac Dragan Rajčić skandaloznom izjavom na Fejsbuk profilu pod imenom "Dragan Boyka" vređao je građane.

Dragan Rajčić je ostavio šokantan status na Fejsbuku koji je tokom dana ugašen. Naime, on je na svom Fejsbuk profilu šerovao tekst pod naslovom "Puko im film, narod napao komunalnu policiju na Mostarskoj petlji", i dodao šokantan komentar "Tek će da vam pukne p.... vam materina".

Ovaj post brzinom munje se proširio društvenim mrežama, i izazvao gnev i ogorčenje ne samo Beograđana. Posle provere da li je reč o pravom komunalnom policajcu ili je u pitanju lažni profil, načelnik Komunalne policije Nikola Ristić morao je, na žalost, da potvrdi da je Dragan Rajčić zaista zaposlen kao komunalni policajac.

- On je aktivan komunalni policajac i za danas je završio smenu. Očekujem da dođe u bazu i da zvaničnu izjavu o tome da li je on napisao taj status i da li je profil njegov. Ako kaže da profil na Fejsbuku nije njegov, angažovaćemo i druge službe da to provere - kaže Ristić za dnevni list "Blic".

Foto: Facebook Foto: Facebook

Ako se bude utvrdilo da profil zaista pripada Rajčiću, on će biti najstrože sankcionisan.

Profil pod nazivom Dragan Boyka je u toku dana ugašen a očekuje se da Dragana Rajčića u toku popodneva nadležni šefovi ispitaju o ovom slučaju.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • เจ้าชายอาหรับ

    30. januar 2015 | 16:46

    Ovaj lik ima traume iz detinjstva,svi su ga meltretirali u skoli,al sad je nabacio misice I tripuje da je interventna...leci komplekse prijatelju kod psihijatra,nije to sramota.

  • marija

    30. januar 2015 | 16:27

    muškarcima ne smeju ni da traže karte , a o legtimisanju da i ne pričamo. Sila su.

  • bor

    30. januar 2015 | 16:43

    Klosar na kvadrat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA