Prihvatila sam poziv Beograđanina na kafu, A ONDA SE ON RASKOPČAO!

Stigli smo na moju adresu i ponovo se nagnuo da me poljubi. U jednom trenutku čula sam "zip" i perifernim vidom videla da je otkopčao šlic...

Na partiju koji su priredili moji drugari iz Beograda povodom novogodišnje noći, došlo je svo naše društvo koje se, u međuvremenu, razbežalo po svetu. Odavno smo svi pozavršavali fakultete, imali sreću i dobili stependije za inostranstvo. Nekolicina njih ostala je u Beogradu, i oni su nam ostali matica kojoj se uvek vraćamo za velike datume.

Živeći dugo u Nemačkoj, navikla sam se na određeni pristup muškaraca ženama - fini su, prijatni, otvoreni, puni poštovanja. Retko kada ćete naići na muškarca koji će biti nasilan i napadati ženu ili se muvati u njenoj blizini ako ona jasno stavi do znanja da nije zainteresovana.

Uljuljakala sam se u tu kulturu i za tri godine koliko sam boravila u Lajpcigu imala sam  dugu vezu u kojoj sam uživala. Raskinuli smo nekoliko meseci pre mog dolaska u Beograd jer se vratio u Španiju da živi. Zdrav raskid, i spremnost da idem dalje. Na poslu sam dobila odmor od dva meseca, pa sam odlučila da se malo vratim kući u Beograd, uželela sam se malo našeg mentaliteta.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Međutim, ono što sam doživela me je istraumiralo, i već u narednih nedelju dana sam se vratila za Nemačku.

Na ovoj žurci bilo je oko sto ljudi, dosta njih domaćini žurke nisu ni poznavali. Znate kako je to u Beogradu - pročuje se priča da neko pravi žurku, i, svi se sjate tamo. Upoznala sam dečka koji mi se učinio kao najdivnije i najfinije biće na svetu.

To veče smo proveli u smehu, priči, šali, družili smo se sa ostalim ljudima. Čim smo se upoznali imali smo neku varnicu i pomislila sam "Odluka da se vratim u Beograd je nešto najbolje što sam uradila!" Razmenili smo brojeve i dogovorili se da se čujemo.

Već sutradan poslao mi je poruku. Svakodnevno dopisivanje preko WhatsApp-a bilo je divno, toplo, kulturno i drago. Dotakli smo se raznoraznih tema, pričali o životu, planovima, mom povratku. Pošto je on bio u obavezama nismo stigli da se vidimo narednih petnaestak dana. Međutim, sve vreme smo se čuli, imala sam osećaj da ga poznajem godinama, Jedno veče, pozvao me je i rekao: "Uželeo sam te se od 31. decembra. Hajmo na kafu?"

Foto: Freeimages/Stefan Foto: Freeimages/Stefan

Bila sam i više nego rada da ga vidim. Obukla sam se na brzinu, dolazio je po mene kolima za dvadeset munuta. 

Kada sam ušla u auto, obradovali smo se jedno drugom, zagrlili smo se i veče je delovalo da će biti sjajno. Pričali smo o svemu i svačemu, poverio mi se da mu je na poslu jako teško u poslednje vreme, da mu je nedavno umro tata i da je još zbog toga jako potresen. Bilo mi je jako žao jer nisam znala kako da ga utešim, a istovremeno drago da može tako da mi se otvori. Poljubili smo se posle nekog vremena.

Došlo je do momenta kada je trebalo da me odveze kući. Stigli smo na moju adresu i ponovo se nagnuo da me poljubi. U jednom trenutku čula sam "zip" i perifernim vidom videla da je otkopčao šlic i izvadio penis. Pretrnula sam jer nisam znala šta da uradim. Da bih razbila sopstvenu tenziju počela sam da se, kobojagi, smejem i rekla mu "Dejane, šta to radiš? Vrati to unutra".

Stegao me je za zglob i rekao, "'Ajde, stavi ga u svoja lepa usta, 'ajde, značiće mi".

- Neću da stavljam ništa u usta, smiri se, neće biti toga.

- Meni se digao čim si ušla u auto, jedva sam se kontrolisao u kafiću. 'Ajde me pusti da ti ga malo samo stavim, od pozadi malo, ako već nećeš da ga popu.iš.

- Dejane, ne želim da radim ništa, ostavi me. Hoću da izađem.

- Dobro, izađi - besno je rekao.

Ušla sam u stan i osetila se najprljavije na svetu. Na sve to, bila sam tužna što se za dečka za kog sam mislila da je divan ispostavilo da je potpuna budala. Sutradan mi je pisao kao da se ništa nije dogodilo i rekao kako mu je bilo jako lepo.

- Dejane, sledeći put kada budeš hteo devojku koja će da "ga malo samo stavi u usta" nemoj joj prvo pričati o svom mrtvom tati i tome kako ti je teško. Ovako šalješ pogrešne signale. Simpatičan si momak, možda i pametan, pa nađi neku drugu temu. 

Blokirala sam broj i bukirala kartu za natrag u roku od par dana.

(S. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miha

    28. februar 2015 | 11:10

    Joooj sto mi te je zao..ti bas naivna a u nemackoj sodoma i gomora,70% gejeva samo u Berlinu...pateticni lazni moralisti...

  • Zvrk

    28. februar 2015 | 12:50

    Po vasim komentarima cure koje ne bi bas da vam ga diraju na prvom izlasku trebaju sve u paketu u manastir? Nismo, dragi momci, jos uvijek, sve postale tako lake.. Mada, zahvaljujuci odredjenom soju zenskog roda, nazalost, shvatam zasto tako mislite.

  • Ivana

    28. februar 2015 | 11:07

    Jadna ti... sigurno ste pricali o cenama na pijaci i poskupljenju nafte u svetu pa je on to bez ikakog razloga uradio. Folirantkinjo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA