SVI MOŽEMO BITI ŽRTVE: Opasna mafija hara Beogradom, zaledićete se kada čujete šta rade?!

Međutim, reč nije o parfemu već o hloroformu, jakom narkotiku koji onesposobljava žrtvu i dovodi je u stanje u kom je ranjiva do te mere da se sa njom može činiti bukvalno sve

  • 29

Kriminalna grupa smislila je do sada neviđen način za vršenje krivičnih dela, a mehanizam je toliko pažljivo kreiran da bukvalno svako može postati žrtva.

Društvenim mrežama nezaustavljivo se širi dramatično upozorenje o kriminalnoj grupi koja hara Beogradom, a navodno se služe izuzetno lukavim postupkom.

Foto: Printscreen/Facebook Foto: Printscreen/Facebook

Naime, kako navode građani koji su se sa bandom susretali, prevaranti nude prolaznicima da pomirišu nove uzorke parfema. Međutim, reč nije o parfemu već o hloroformu, jakom narkotiku koji onesposobljava žrtvu i dovodi je u stanje u kom je ranjiva do te mere da se sa njom može činiti bukvalno sve - od pljačke do otmice.

S tim u vezi, dok policija ne ispita istinitost navoda ove grupe građana, budite posebno oprezni i dobro razmislite kome ćete pokloniti svoje poverenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA