BG VOZ NE SAOBRAĆA: Radnici ZAROBILI 15 vozova u Zemunu, KOLAPS na prugama!

Pedesetak radnika nege kola zarobili su noćas 15 vozova u depou Zemun, uključujući i gotovo sve vozove gradske zeležnice

  • 21

BG vozovi“ od jutros ne saobraćaju zbog blokade pruge. Pedesetak radnika nege kola zarobili su noćas 15 vozova u depou Zemun, uključujući i gotovo sve vozove gradske zeležnice, prenosi "Blic".

Oni nisu zauzeli prugu Beograd-Novi Sad, već koloseke koji vode u depo Zemun i tako onemogućili da vozovi uopšte izađu.

- Ovo je protest nezadovoljstva jer nismo od decembra primili platu. Čistimo ne samo “BG vozove“ već druge vozove za Železnice. Firma je na spisku za stečaj, a stečajnog upravnika nema. Broj radnika je prepolovljen. Socijalni program je uzelo 150 ljudi i opet smo im problem - kaze jedna od radnica.

Oko tri sata po ponoći ih je, kako kažu, posetila policija, ali pošto nije blokirana magistralna pruga nisu intervenisali, dodaju radnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBin

    4. mart 2015 | 08:26

    Pa ne mogu da verujem kakvi su to ljudi, pa što im je kriv narod koji ide na posao, školu, fakultet tim vozom? Trebaju zbog njih sad svi da dobiju otkaz, a o prevozu u batajnici, kada ne saobraćaju vozovi, ne treba se govoriti. Zaista katastrofa, što ne idu ispred vlade pa neka štrajkuju

  • -.major. MILAN TEPIC RS.K.

    4. mart 2015 | 08:05

    Jadna si zemljo srbijo zar nema srestava da platite tih 150 mucenika sada je veca steta od obustave nego njihove sve plate unazad. Nekome je cilj da u zemlji pravi haos nije ovo sasvim slucajno. Isplatite radnike a neradnike tjerajte van i jednom za svagda stanite na kraj javasluku.

  • Љиљана

    4. mart 2015 | 11:52

    Исплатите раднике а не да правите српски економски самит на Копаонику од чега неће бити ништа, а грдне ћете паре потрошити.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA