USPELA AKCIJA TELEGRAFA: Umesto opasnih rupa na uglu Golsvortijeve i Kičevske postavljeni kontejneri

Gradska čistoća je na uglu ulica Golsvortijeve i Kičevske postavila nadzemne kontejnere. Stanovnici ovih ulica kontejnere će početi da koriste u narednih nekoliko dana

  • 0

JKP "Gradska čistoća" postavila je nadzemne delove ugradnih kontejnera na uglu ulica Golsvortijeve i Kičevske na Vračaru. Umesto dva kontejnera, u tom delu su stajale dve rupe duboke 3 metra, potpuno neobezbeđene i kao takve predstavljale veliku opasnost za pešake. U Gradskoj čistoći kažu da su za uklanjanje obeleživača odgovorni nesavesni građani, ali i da će zaposleni koji su napravili propuste biti sankcionisani.

Opasnost za pešake na uglu ulica Golsvortijeve i Kičevske konačno je prošla. Umesto dve duboke rupe, tamo sada stoje dva ugradna kontejnera, koja su bila predviđena za taj deo trotoara. Ekipa portala Telegraf.rs bila je na licu mesta.

U preduzeću Gradska čistoća kažu da su dve duboke rupe bile neobezbeđene zato što je pokradena armatura oko koje su bile namotane narandžaste trake za upozorenje.

I pored konstantnih apela JKP "Gradska čistoća" da se ne uklanjaju obeleživači rupa iskopanih i pripremljenih za ugradnju podzemmnih kontejnera, na našu žalost, kako trake, tako i armatura nestaju sa mesta radova. Svesni smo da nesavesnim ponašanjem pojedinaca sugrađani mogu biti dovedeni u opasnost, što se, nažalost, i dogodilo na uglu Golsvortijeve i Kičevske ulice - kažu rekli su u Čistoći za Telegraf.rs.

Ipak, za obeleživače opasnih delova trotoara odgovorni su i zaposleni u ovom preduzeću.

- JKP "Gradska čistoća" će sankcionisati sve odgovorne u preduzeću što novi obeleživači nisu postavljeni odmah po nestanku starih. Preduzeće se ovom prilikom izvinjava svim sugrađanima koji su tim propustom dovedeni u opasnost - rekli su u Gradskoj čistoći za naš portal.

U tom preduzeću su najavili da će njihove ekipe ubuduće intenzivnije obilaziti teren kako se više ne bi ponovilo da mesta radova ostanu bez uočljivih obeleživača.

U Gradskoj čistoći apeluju na građane da ne uklanjaju obeleživače, kao i da prijave građane koji to čine.

(M. Stojanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA