EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako će izgledati stanovi u Beogradu na vodi (FOTO)

Sada imate mogućnost da na Telegrafu pogledate kako će izgledati stanovi u naselju "Beograd na vodi" koje je u izgradnji

  • 14

Nedavno je počela registracija za stanove u u prvim stambenim kulama koje će se izgraditi u okviru projekata Beograd na vodi, a prema poslednjim informacijama već je 1000 zainteresovanih kupaca.

Beograd na vodi  je projektovan prema najvišim standardima održivosti i crpi inspiraciju iz arhitektonskog i kulturnog nasleđa regiona uz kulturni distrikt,

Kako je gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao, kvadrat će koštati minimum 2.000 evra, a ići će i na više od 5.000 evra. Početak gradnje najveće investicije u zemlji očekuje se krajem leta.

Pored luksuznih stanova, Beograd na vodi će takođe sadržati manje stambene jedinice namenjene mladim profesionalcima, srednje i velike stambene jedinice za urbane porodice i luksuzne rezidencije na obali za Beograđane u usponu.

Ekipa Telegrafa vas uvodi u prvi stan Beograda na vodi!

Foto: Belgrade Waterfront Foto: Belgrade Waterfront

Stan prikazan na fotografiji predstavlja maketu stana, tačnije - očekuje se da će izgrađeni stanovi izgledati baš ovako.

Inače, kao moderan i tehnološki napredan grad unutar grada, Beograd na vodi će sadržati vrhunske stambene prostore i kancelarije, tržni centar sa vrhunskim svetskim brendovima, hotele visoke kategorije, obrazovne ustanove, moderne zdravstvene službe i niz atraktivnih zabavnih sadržaja.

Foto: Belgrade Waterfront Foto: Belgrade Waterfront

Glavni nosilac projekta Belgrade Waterfront biće Kula Beograd – ikonični beogradski toranj visok oko 200 metara koji predstavlja obeležje cele zajednice. Tržni centar Beograd sa oko 140.000 kvadratnih metara bruto površine za izgradnju predstavlja još jednu ključnu lokaciju i biće najveći tržni centar na Balkanu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Savsko šetalište dužine 1,8 kilometara dodaje novu dimenziju životu na obali, a centralni park, nekoliko vrhunskih hotela i veliki bulevar oivičen kafeima, restoranima i maloprodajnim objektima pojačavaju urbanu privlačnost Beograda na vodi i definišu ga kao obaveznu turističku atrakciju i destinaciju za slobodno vreme.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Ovaj ambiciozni projekat će biti dovršavan u četiri faze.

Prva stambena četvrt u ovom megaprojektu će ubzo biti puštena u prodaju uz priliku za investitore da budu deo projekta, koji ima podršku Vlade Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RM

    18. mart 2015 | 15:21

    Jel zna neko gde da idem da dobijem više informacija za stanove u ovom kompleksu, imam veliko interesovanje za kupovinu jednog možda čak i dva

  • Skoka mnogo volim soka

    18. mart 2015 | 16:58

    Jabih za decu po jedan a hvala bogu imam ih sestoro

  • LAKI

    18. mart 2015 | 15:20

    Lepo lepo. Samo ako tako bude...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA