KOMUNALCI SE PRAVDAJU: Tukli su nas pesnicama, zato smo oborili putnika!

Tokom intervencije, taksista Dragan K. otvorio je vrata službenog vozila Komunalne policije, oteo svoja dokumenta i dvaput pesnicom udario komunalnog policajca

  • 19

Komunalna policija poslala je saopštenje u kome obaveštava javnost da su se jutros, 23. marta 2015. godine, dogodila dva napada na pripadnike Komunalne policije.

Oko 8.15 časova, na uglu ulica Patrijarha Joanikija i Pilota Mihajla Petrovića, na teritoriji gradske opštine Rakovica, patrola Komunalne policije, vršeći kontrolu komunalnog reda, zatekla je nepropisno zastavljeno auto taksi vozilo na javnoj površini - trotoaru, i auto taksi vozaču započela sačinjavanje prekršajnog naloga.

Tokom intervencije, taksista Dragan K., otvorio je vrata službenog vozila Komunalne policije, oteo svoja dokumenta i dvaput pesnicom udario komunalnog policajca. Zatim je seo u svoje taksi vozilo, i pokušao da pobegne sa lica mesta. Pravovremenom intervencijom, patrola Komunalne policije, posle nekoliko minuta, uhvatila ga je i predala kriminalističkoj policiji na dalje postupanje.

Protiv napadača će, osim prekršajne prijave za nepropisno parkiranje, biti podneta i krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice. 

Takođe, povodom napisa pojedinih medija o incidentu na autobuskom stajalištu "Autokomanda", u Bulevaru oslobođenja, obaveštavamo javnost da je u autobusu javnog prevoza na liniji 59, (a ne 48) jedan od putnika fizički nasrnuo na kontrolorku V. S. Tokom pružanja asistencije Direkciji za javni prevoz, patrola Komunalne policije, utvrdila je da se radi o licu koje nije imalo važeću ispravu, i potom pokušala da proveri njegov identitet.

DAVILI ČOVEKA BEZ KARTE?! Bahati komunalci ponovo napadaju putnike! (FOTO)

Međutim, lice je odbilo da stavi na uvid lični dokument, počelo da viče i preti patroli smrću, unelo se komunalnom policajcu u lice, i dvaput ga udarilo pesnicom u grudi. Takođe, ovo lice je pretilo drugom komunalnom policajcu i vređalo ga na nacionalnoj osnovi.

Foto: Twitter / @pile_istoka Foto: Twitter / @pile_istoka

S obzirom na okolnosti i agresivno ponašanje putnika, patrola je bila prinuđena da primeni sredstva prinude i sredstva za vezivanje, nakon čega je dovela lice u policijsku stanicu radi utvrđivanje identiteta.

Protiv lica je sačinjen prekršajni nalog za učinjen prekršaj, a podneta je i krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice.

Komunalna policija najoštrije osuđuje napade na svoj pripadnike, poziva građane da poštuju Zakon i red, i da se uzdrže od nasilja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexxx

    23. mart 2015 | 13:57

    Sram vas bilo i saopstenja i uniforme koju nosite..imate na youtube stotine snimaka pa pogledajte sta rade ti vasi"jadni bespomocni".komunalni polocajci toliku vrstu bahatosti nije primenjivao ni gestapo u svojim postupcima..tuci ljude po autobusina.sprecavati taxiste da zaradjuju svoj hleb i placaju porez od koga vi druzino primate platu je bruka i sramota i za vas i za nas beogradjane..vi ste daleko najgora sluzba u ovom jadnom gradu..vasi postupci su u vecini slucajeva za zatvor..

  • sramota

    23. mart 2015 | 13:12

    bio sam prisutan, na njihovoj "intervenciji" i opet su oni bili u pravu a ne putnik i mi ostali sto smo isto gledali u autobusu, da li uvek morate da verujtete zvanicnom izvestaju sefa komunalne policije, ja licno NE iz mog iskustva. To je moj stav. Hvala

  • STELLA ROSSA

    23. mart 2015 | 13:26

    TREBA IH UKINUTI ŠTO PRE. NELJUDI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA