Vozač morao na prašnjavom autobusu da napiše da je u kvaru! (FOTO)

Jutros je došlo do kvara autobusa na liniji 302, ali vozač nije imao čime da obeleži vozilo, već je morao na limariji koja je bila prljava i prašnjava da ispiše "U KVARU"

  • 8

Jedan čitalac "Telegrafa" pisao je našoj redakciji u želji da ukaže na veliki problem koji se pojavio u gradskim autobusima koji saobraćaju za Grocku.

Naime, na linijama poteza "300" ka prigradskim naseljima opštine Grocka nije obezbeđena elementarnu oprema za bezbednost saobraćaja, pa tako vozači autobusa nemaju čime da obeleže autobus u slučaju kvara.

Prema njegovim navodima, jutros je došlo do kvara autobusa na liniji 302, ali vozač nije imao čime da obeleži vozilo, već je morao na limariji koja je bila prljava i prašnjava da ispiše "U KVARU".

- Sreća pa je bio dan i autobus je bio uočljiv, ali šta bi bilo da se autobus pokvario uveče, jer u većini ovih naselja nema javnog osvetljenja?! - naveo je naš čitalac.

Foto: Miloš Smiljkić Foto: Miloš Smiljkić

U GSP-u su nam rekli da je kvar na vozilu uklonjen i da je autobus vraćen u redovni saobraćaj:

- Vozilo garažnog broja 119, dana 26.03.2015. godine, je izašlo u saobraćaj iz garaže pogona Kosmaj u 02:45 časova. Bio je angažovan u radu na noćnoj liniji a zatim na liniji 302, gde je ostvario 4 poluobrta, a zatim je prilikom kretanja iz pravca Begaljice ka terminusu Ustanička, usled guzve, doslo do kvara na srednjim vratima koja nisu mogla da se zatvore. Zbog toga je vozač bio promoran da putnike zamoli da napuste vozilo, sto je izazvalo veliko negodovanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA