UVODI SE RED: Svi komunalni policajci idu kod psihologa, moraće da nose kamere u akcijama!

- Biće promenjen Zakon o komunalnoj policiji, pod hitno smo pooštrili uslove konkursa i to uoči zapošljavanja 1.000 novih komunalnih policajaca - rekao je Siniša Mali, gradonačelnik Beograda

  • 36

Komunalna policija će biti izmenjena iz korena, biće pooštreni konkursi, a svi njeni pripadnici idu na psihološke testove, najavio je gradonačelnik Siniša Mali.

Mali je za "Blic" rekao da će tu službu zadesiti "tektonski poremećaji", da će obuka biti organizovana na novi način i biti kvalitetnija, zahtevnija i jača.

Komunalni policajci udarali pesnicama profesora po kičmi jer se žalio što autobus stoji! (VIDEO)

- Ne može svako da bude komunalni policajac i to želimo jasno da stavimo do znanja svima - rekao je Mali.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Gradonačelnik je nedavno najavio zapošljavanje još 1.000 komunalnih policajaca u Beogradu, a kako je rekao za "Blic", već je održao seriju sastanaka sa načelnikom i nadležnima u komunalnoj policiji, nakon čega je napravljen akcioni plan rada.

Evo kako je Komunalna policija brutalno privela putnika na Autokomandi! (VIDEO)

- Svesni smo problema koji smo nasledili. Biće promenjen Zakon o komunalnoj policiji, pod hitno smo pooštrili uslove konkursa i to uoči zapošljavanja 1.000 novih komunalnih policajaca. Ne samo da smo pooštrili način zapošljavanja, već će i ovih 311 komunalnih policajaca koji sada rade, proći reviziju, njihov rad ćemo detaljno ispitati i oceniti, a biće upućeni i na vanrednu psihološku procenu - reako je Mali.

O OVOME SE NE PRIČA: Komunalni policajci zarađuju više od obične policije!

Foto: A.Nalbantjan Foto: A.Nalbantjan

Mali je naveo da su prihvaćene i neke sugestije koje je taj dnevni listi uputio gradskoj upravi, a među njima je i uvođenje kamera u rad.

Ideja je da komunalni policajci snimaju događaje i svoje akcije, "kako ne bi bilo više verzija istog događaja".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexx....

    6. april 2015 | 13:33

    Znaci citam i ne verujem.umesto da ukinu komunalnu policiju oni jos 1.000 zaposlavaju.a jos i informacija da imaju vecu platu od redovne policije a pritom komunalci idi na kurs 6 meseci dok se policija skoluje 4godine pritom komunalci imaju veca ovlascenja od redovne policije.....e Srbijo svakim danom sve vise tones

  • Vesna

    6. april 2015 | 13:33

    Moj sin je konkurisao, odbili su ga dva puta, decko zavrsio prava, u roku, drzavni facultet, sportista, bio bolji u tri sportske discipline od aktivne zandarmerije, na zalost, nije primljen, ne odgovara, primljeni su neki losi djaci, konkretno, njegov skolski drug, koji je bio los djak s jedinicama, pa mu se sad smeje a moj sin radi na pumpi, toci gorivi, Srbijo, sta je s tobom?

  • Kiki

    6. april 2015 | 13:34

    Sta bi sa peticijom da se ukinu?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA