HAOS I POTOP U BEOGRADU: Poplavljena cela ulica, ogromna rupa skoro progutala auto! (FOTO) (VIDEO)

- Sve se desilo u 15 sekundi, sve je bilo potopljeno. Jedan auto je skoro progutala rupa - kaže jedan od svedoka havarije

  • 22

Vodeni haos na Novom Beogradu!

U ulici Omladinskih brigada pre oko sat vremena pukla je magistralna vodovodna cev, zbog čega je došlo do velikog izlivanja vode. Usled velikog oštećenja kolovoza, otvorila se ogromna rupa, površine oko 30 kvadratnih metara!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Sve se desilo u 15 sekundi, sve je bilo potopljeno. Jedan auto je skoro progutala rupa - kaže jedan od svedoka havarije.

Vlasnik automobila koji je koji je upao u rupu koja se stvorila prilikom pucanja cevi, za Telegraf.rs kaže da je video šta se događa, ali da je tada već bilo kasno da se bilo šta učini.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Sasvim slučajno sam sa prozora video da je došlo do pucanja cevi i odmah sam izašao napolje. U roku od 15 sekundi je već sve bilo poplavljeno, a voda je bila skorz do Bulevara Zorana Đinđića. Ja ništa ne mogu da učinim u vezi mog automobila, jedino šta mogu je da sačekam da dođe dizalica i izvuče kola - rekao je Vijatov Dušan za Telegraf.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ljubica Konjević iz "Vodovoda" je za Blic rekla da se očekuje da kvar bude saniran i voda puštena u sistem do 23 sata večeras.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Saobraćaj je bio kratko u prekidu, a radnici vodovoda su odmah izašli na teren i rade na uklanjanju kvara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte snimak:

(M. Bojić / J. Marović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA