UKRALI CEO AUTOBUS: Neprimetno ga sklonili s ulice, pa ostavili u blizini!

Zaposleni u GSP-u veruju da se radi o profesionalcu koji ili radi za njih, ili za nekog privatnika, jer veruju da osoba koja ima dozvolu za B kategoriju ne bi znala ni da startuje vozilo

  • 2

Vozilo GSP-a koje je za vreme praznika ukradeno iz pogodna na Karaburmi, pronađeno je parkirano u jednoj sporednoj ulici u tom naselju. Ipak lopovi nisu mirovali pa su iz njega odneli 30 litara dizela.

- Bio je parkiran u Višnjičkoj ulici, ali je pronađeno u blizini. Iz njega je izvađeno oko 30 litara dizela, a autobus, kao i nekoliko vozila, je oštećen - rekao je za Blic sagovornik iz GSP-a.

Ipak, izvor ovog lista je uveren da lopovi nisu mogli da ukradu vozilo bez pomoći nekog od zaposlenih, jer smatra da je ukradenim vozilom upravljao neki profesionalac, neko ko radi za GSP ili nekog privatnika, jer prema njegovim rečima, osoba koja ima B dozvolu ne bi znala ni da startuje autobus.

- Potrebno je i da ima ključ, ali i da prođe pored obezbeđenja.

Međutim, zaposleni u GSP su potvrdili da je autobus ukraden s ulice, gde je i bio parkiran zbog manjka prostora na parkingu u pogonu Karaburma.

Foto: Wikipedia/burts Foto: Wikipedia/burts

- Nadzor nad tim vozilima noću obavlja zaduženi radik koji ih obilazi. Međutim, u noći kada je vozilo obijeno, on nije na vreme obišao autobuse, zbog čega je pokrenut disciplinski postupak protiv njega.

Podsetimo, još jedna krađa autobusa se dogodila 2013. godine na Banovom bradu, kada je dvadesetčetvorogodišnji Radovan R. seo za volan linije 512 i vozio ga sve dok nije napravio saobraćajnu nesreću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radovan

    17. april 2015 | 23:20

    JA SAM RAZUMEO DA SU UKRALI 30 L NAFTE A A NE CEO AUTOUS

  • Nagasaki

    17. april 2015 | 22:52

    Pišonja i žuga poželeli opet na more za 1. maj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA