Opasni mali pas ispraznio autobus na liniji 65!

Vozač je nakon incidenta pozvao centralu, rekao da je u zastoju, na šta su mu poručili da ode u garažu pa je on putnicima rekao da ne može da ide dalje

  • 91

Vozač autobusa na liniji 65 odbio je da vozi putnike nakon što je žena s psom ušla u vozilo kod ulice 27. marta. Vozač je rekao ženi da ne može da se vozi s psom i rekao joj da napusti autobus, što je ona odbila.

Autobus je krenuo ali ga je vozač nakon desetak minuta zaustavio i rekao da neće da nastavi dok žena i njen ljubimac ne napuste autobus.

Putnici su zatim počeli da negoduju zbog toga što autobus stoji, na šta im je vozač kada je naišao sledeći autobus rekao da slobodno mogu preći u drugo vozilo.

Vozač je nakon toga pozvao centralu, rekao da je u zastoju, na šta su mu poručili da ode u garažu pa je on putnicima rekao da ne može da ide dalje.

Kako navode očevici, žena s psom je u sledeći autobus ušla bez ikakvih problema.

Foto: flickr/KayVee.INC Foto: flickr/KayVee.INC

Prema odluci Skupštine grada Beograda iz 2011. godine, ljubimci u vozilima gradskog prevoza mogu da se voze ukoliko nisu viši od 40 centimetara, i to od 9 do 13 sati i od 18 časova do ponoći. Svi ljubimci moraju biti u transporterima koji treba da budu obezbeđeni katancem ili rajsferšlusom, a onemogućavaju da životinja pobegne ili dođe u kontakt sa drugim putnicima.

Pod transporterom se podrazumevaju sanduk, kutija, kavez ili bilo koja druga čvrsta konstrukcija za prevoz životinja u vozilu, primerena vrsti životinja.

(Telegraf.rs/ Izvor: B92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    20. april 2015 | 22:53

    Veci smrad i zarazu mozes dobiti od vecine koja se vozi i uzasno smrdi,nego od ovakvog malog psa koji ima gazdu....smeta im pas u pratnji gazde,a ja sto sam videla par puta manijake u autobusu koji se trljaju ili masturbiraju?????oni smeju da se voze????

  • Milos Obilic Drobnjak

    20. april 2015 | 23:36

    Nema potrebe da mi lupate minuse,nemam ja ništa protiv zivotinja a naročito pasa ali moramo da prvo resavamo nacionalne interese i da se edukujemo o pravilima posedovanja pasa tj. kultivisemo.Postujem vlasnike koji nose kesice sa sobom napolju i stavljaju korpe agresivnijim rasama ali to je bas retkost kod nas.

  • Lina

    20. april 2015 | 23:15

    BRAVO ZA ŠOFERA. "VIDELA ŽABA DA SE KONJI POTKIVAJU, PA STALA U RED". TAKO OVI BEOGRADSKI ČUVARI PASA ZAMIŠLJAJU DA SU NOBLES, A PRAZILUK VIRI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA