BEBA DANA: Preslatki Andrej je dete koje Srbija danas obožava! (FOTO)

U porodilištu GAK Narodni front prelepu bebu Andreja rodila je mama Maja pre samo nekoliko dana

  • 19

Svaka porodica raduje se svom čedu na svoj način, jer svaka beba je posebna radost toj porodici, a i svetu u koji stiže.

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja počeo da svaki dan objavljiuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

Beba koju Srbija danas obožava (a, svakako će i svih narednih dana) je Andrej Jović, prelepa bebica koju je njegova mama Maja Jović donela na svet pre samo nekoliko dana.

Kada smo upoznali Andreja, mama ga je hranila i držala u svom naručju, a on je pred ekipom Telegrafa, kao pravi dečak, mirno pozirao, bez suza i u osmehu. Andrej Jović je rođen 9.4.2015. godine, težak 4kg, a dugačak 53cm. Pravi momak!

Foto: Petar Stojanović GAK Narodni front Foto: Petar Stojanović GAK Narodni front

- On je moja ljubav, moje zlato, moje sunce! - rekla je drhtavim glasom mama Maja dok je milila glavicu svog prvenca.

Kada poraste, Andrej će živeti u Beogradu koji mi sada za njega stvaramo. Računamo da će Andrej čuvati svoj Beograd, uživati u metrou koji će možda biti izgrađen, kao i u svemu što će ga dočekati. Još važnije, nadamo se da će Andrej izrasti u srećno dete i još srećnijeg čoveka!

Sa svojih 18 godina, Andrej će možda otvoriti ovaj tekst i pročitati šta mu je mama poručila na dan kada su izlazili iz bolnice.

- Majka te voli najviše na svetu i na mene ćeš moći da računaš uvek, za sve što ti treba!

Foto: Petar Stojanović GAK Narodni front Foto: Petar Stojanović GAK Narodni front

Dragi Andrej, novinari i urednici Telegrafa ti žele divno detinjstvo, radost, uspeh i srećno odrastanje i život!

NAPOMENA: Strogo je zabranjeno kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija. Roditelji su dali saglasnost da jedino portal Telegraf.rs ima pravo na objavljivanje njihovih fotografija i izjava!

(Emilija Cvijanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA