SEKSI BOLNIČARKE U SADO-MAZO AKCIJI: Sestre u KBC Zvezdara na dežurstvu nose PENDREK i LISICE!

Direktorka KBC "Zvezdara" dr Aleksandra Aranđelović smatra da je postavljanje nepriličnih fotografija medicinskih radnica na Fejsbuku potpuno neodgovorno i da su sestre verovatno htele da budu interesantne, ali da su samo napravile problem

  • 26

Poseta lekaru sama po sebi može biti zastrašujuća, ne samo zbog mogućih loših vesti već i zbog prizora koji tamo možete zateći. Na Fejsbuku su neke od zdravstvenih radnica postavile niz nepriličnih fotografija nastalih u jednoj od soba KBC "Zvezdara".

 

Na fotografiji koju je postavila sestra D. V. zaposlena u tom centru, ona i njena koleginica M. R. poziraju vezane lisicama, a D. V. u desnoj ruci drži i pendrek. Fotogrfije su objavljene 19. aprla u dva sata noću kada su sestre verovatno ubijale vreme noćnog dežurstva, prenosi "Alo".

 

Direktorka KBC "Zvezdara" dr Aleksandra Aranđelović smatra da je postupak medicinskih radnica potpuno neodgovoran i da su sestre verovatno htele da budu interesantne, ali da su samo napravile problem. Ona je dodala da su sestre pendrek i lisice verovatno pozajmile od čoveka obezbeđenja koji ih je verovatno i fotografisao.

 

Foto: sxc.hu

Foto: sxc.hu

 

- Pošto su sporne fotografije nastale u bolničkim prostorijama, mi ćemo, po pravilniku, morati da sprovedemo unutrašnju kontrolu i utvrdimo činjenice. Inače, reč je o dve izuzetno vredne sestre koje odgovorno obavljaju svoj posao. Sigurno u to vreme nisu imale šta da rade - rekla je dr Aranđelović i napomenula da su dve sestre zaposlene na odeljenju hirurgije i da su tu noć bile dežurne.

 

D. V. je ispod fotografije napisala da se oseća ludo i ostavila komentar: "Spremne", na šta je stiglo pitanje još jedne koleginice: "Sestro, radi nešto", na koji je ona odgovorila: "Pa radim, sestro... Zar ne vidiš".

 

(Telegraf.rs / Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ја

    25. april 2015 | 08:05

    И птице на грани знају шта се ради у ноћним дежурствима по болницама. У нишком КБЦ-у се на неким одељењима нпр. тачно зна која сестра иде уз доктора када се праве листе дежурства. Врло често дође и до озбиљних расправа ако се тај"распоред" наруши ! Не знам да ли има лисица и пендрека али забава зна да буде врло интересантна !

  • Srbijo

    25. april 2015 | 08:38

    O boze nisu imale sta da rade, stvarno u bolnici nema sta da se radi. Sa ovom izjavom i direktorku sakcionisati sa osobljem zajedno.

  • ĆupričaninSWE

    25. april 2015 | 07:51

    Slikale se pa šta ? Ako su pre toga obavile sve što treba vezano za posao kojim se bave onda mogu da daju sebi malo oduška. Previše se bavimo tuđim životima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA