Interventna uhapsila dečaka zbog grafita (VIDEO)

Juče oko 18 časova, pripadnici interventne jedinice MUP-a upali su u tramvaj na liniji 5 i iz njega izvukli dečaka od oko 15 godina koji je u kesama nosio pune boce - sprejeva u boji

  • 41

Policija je uhapsila dečaka jer je ''žvrljao'' grafitima tramvaj u Ustaničkoj ulici.

- Interventna je prvo preprečila put tramvaju, parkirali su kola na šine, a onda su ušli unutra. Četiri policajca ušla su u tramvaj, svaki na jedna vrata. Krenuli su da se raspitaju ''je l' to on'' i vozač je pokazao na klinca. Pomislili smo da je terorista u pitanju, ali onda se čulo kako sprejevi zveckaju u kesi - ispričao je za "Blic" Miloš Smiljkić koji je u trenutku upada bio u tramvaju i sve snimio.

Na snimku se može videti, kako su potom dečaka pritisli uz rešetke obližnjeg izbloga.

Uz opšte negodovanje zaprepašćenih putnika, policija je privela dečaka, dok je tramvaj bio zaustavljen.

Pogledajte kako je policija uhapsila dečaka.

( Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DH

    29. april 2015 | 10:24

    I treba...volim da vidim dobar grafit,i postujem ljude koji to rade,ali podpisivanje i obicno zvrljanje mi je odvratno..treba svakog ovako ko zvrlja.

  • antigrafit

    29. april 2015 | 10:14

    Ti grafiti su mi se na glavu popeli,svakakve gluposti pišu svuda.Komšija uradio novu fasadu na kući,i neki polupismeni kreten mu celu kuću išarao nekakvim grbavim slovima,da se vidi koliko on "voli" svoj klub.Ko će komšiji da plati štetu,i što taj kreten nije na svojoj kući pisao grafite,a ne po tuđoj.To treba žestoko kažnjavati i svu štetu treba da nadoknade,ako su maloletni neka plate roditelji koji su ih tako odgojili.

  • 15 godina

    29. april 2015 | 10:08

    Samo po džepu da se balavci opamete, ništa drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA