DRAMA U BEOGRADU: Tri geja se ZAGLAVILA u ŽESTOKOM SEKSU. Doktori ih injekcijama razdvajali!

Lekari beogradske bolnice pre nekoliko dana morali su injekcijom da razdvajaju trojicu muškaraca koji su doživeli spazam (grčenje anusa) tokom žestokog seksualnog odnosa

Lekari beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović" pre nekoliko dana imali su jednu od najbizarnijih intervencija u svojim karijerama, kada su morali da rastave trojicu gejeve koji su se "zaglavili" u ljubavnom zanosu tokom grupnjaka!

Nesrećni muškarci su u jeku vatrenog seksa doživeli spazam ili grčenje anusa, nakon čega nikako nisu mogli da se razdvoje pa su morali da pozovu Hitnu pomoć, piše Informer.

- Trojica golih, oznojenih i zadihanih muškaraca ležali su na krevetu, slepljeni jedan za drugog, bez mogućnosti da se pomaknu. Bila je to zaista najneverovatnija scena u našim karijerama - priča za Informer medicinska sestra iz ove bolnice.

Foto: Tanjug/FENA Foto: Tanjug/FENA

- Ležali su tako zalepljenj na krevetu i potpuno nemoćni, sreća da su sa nama bile muške kolege dovoljno jake da ih podignu iz kreveta i spuste niz stepenice. Morali smo da ih uvijamo u ćebad i tako sve zajedno prebacimo u kola Hitne pomoći. Problem je što u takvim situacijama postoji samo jedan lek - da se injekcijama opuste mišići i tek tada grč popusti - priča ona.

Naš najpoznatiji seksolog Savo Bojović kaže za Informer da spazam u toku seksa može da se dogodi bilo kome, a posebno ljudima koji su inače skloni grčevima u mišićima.

- U medicini se ova pojava zove "vaginizam" i označava grč ili spazam vagine. On se može otkloniti samo ako se ženi da injekcija nekog spazmolitika - kaže on.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niski

    7. maj 2015 | 08:39

    Ja bi ih ostavio tako.

  • Dzoni@

    7. maj 2015 | 13:58

    Izgleda da je onaj u sredini imao overenu knjizicu... :-D

  • 321

    7. maj 2015 | 08:32

    E,za šta i za koga hitna pomoć troši gorivo,vreme,lekove,....!?! A možda je baš teda, nekom normalnom čoveku,bila potrebna pomoć! A još pamtim kada su jesenas na sva zvona osuđivali vozača hitne pomoći što je na brzaka kolima prebacio kupus do svoje kuće što je u svakom slučaju potrebnije nego ići na ovakve "intervencije"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA