POKLON ZA BEOGRAĐANE: Besplatno parkiranje na Adi Ciganliji!

JKP „Parking servis” je izašao u susret i zbog održavanja Drugog „Sportskog Sabranja Svete Srbije” omogućio da posetioci ne plaćaju parkiranje

  • 1

Zbog održavanja Drugog „Sportskog Sabranja Svete Srbije”, koje organizuje Pravoslavno sportsko društvo „Sveta Srbija" u nedelju, 31. maja, JKP „Parking servis” omogućiće besplatno parkiranje za sve posetioce Ade Ciganlije.

Da bi se izbegle saobraćajne gužve na ulazu u parkiralište „Ada Ciganlija”, rampe će biti podignute u vremenu od 6 do 19 časova, a parkiranje se neće naplaćivati.

Uz bogat sportski i kulturno-umetnički program, najavljeno je da će u nedelju, 31. maja, biti izvedena i pokazna vežba specijalnih jedinica vojske i policije, a centralni događaj je košarkaška utakmica, koja počinje u 15 časova, između ekipa filma „Bićemo prvaci sveta" i „Svete Srbije".

Kako se očekuje se da će drugog dana manifestacije biti velika posećenost, JKP „Parking servis” je izašao u susret organizatoru i omogućio da posetioci ne plaćaju parkiranje. Prošlogodišnja manifestacija okupila je oko 20.000 učesnika.

( Telegraf.rs / Izvor: Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kocka

    29. maj 2015 | 17:38

    U Pozarevcu se naplacuje i ispred bolnice, na periferiji grada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA