OVO JE PRVI RITEJL PARK U BEOGRADU: Pogledajte gde se nalazi i kako izgleda (FOTO)

Prvi ritejl park u Beogradu prostire se na 16.000 kvadratnih metara i pleni svojim izgledom, funkcionalnošću i ponudom

  • 10

Zemun park, prvi ritejl park u Beogradu, otvorio je svoja vrata posetiocima željnih dobrog provoda i kvalitetne kupovine. Svojom bogatom, raznovrsnom ponudom i sadržajima u okviru samog objekta, Zemun park je istakao kandidaturu za jedno od omiljenih mesta za okupljanje svih Zemunaca i stanovnika okolnih mesta.

Veoma interesantan i dinamičan prvi radni dan novootvorenog Zemun parka, upriličile su mnogobrojne zvanice iz Srbije i inostranstva.

Investiciju izraelske MIVNE grupe, vrednu 25 miliona evra, pozdravili su i Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, Dejan Matić, predsednik opštine Zemun, Josef Levi, ambasador Izraela u Srbiji i mnogi drugi visoki zvaničnici.

U prvoj fazi celokupnog projekta, Zemun park je zaposlio 300 novih radnika, dok će se proširenje objekta i otvaranje novih tri stotine radnih mesta dogoditi početkom naredne godine.

Foto: Promo Foto: Promo

Dan otvaranja zaokružile su i muzičke, regionalne zvezde Jelena Tomašević i Toni Cetinski, koji su svojim nastupima oduševili sve prisutne u Zemun parku i podsetili na dobro poznate, popularne pesme. Publika je pevala u isti glas sa vrhunskim muzičarima, od samog početka koncerta pa sve do sjajnog vatrometa koji je označio kraj muzičko scenskog spektakla ali i prvog radnog dana Zemun parka.

Foto: Promo Foto: Promo

Prvi ritejl park u Beogradu prostire se na 16.000 kvadratnih metara i pleni svojim izgledom, funkcionalnošću i ponudom. Prema prvim procenama ka njemu će gravitirati više od 400.000 stanovnika prestonice koji će ga učiniti novim "srcem" Zemuna.

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    29. maj 2015 | 19:51

    Sta mi vredi, slika lepa, kad sam stalno - praznog dzepa... (Uzgred,Zemunu nije potrebno, novo srce,jos uvek je zdrav i -poseban.)...

  • Coca Pacik

    29. maj 2015 | 20:17

    Da li je nekom palo na pamet da napise GDE se nalazi. Mozda adresu....

  • &

    29. maj 2015 | 20:08

    Gde je bre ovo? Ja sam iz Zemuna i nemam pojma gde je ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA