ŽENA PRETI DA ĆE SKOČITI SA 9. SPRATA: Stravična drama na Labudovom brdu!

Nesrećna žena preti da će se baciti sa terase sa devetog sprata

  • 8

Ljiljana Vasić sa svojom snajom Anitom i trogodišnjom unukom Anđelom trenutno preživljava pravu porodičnu dramu pošto su joj policajci upali stan u Ulici 11. krajiške 71 iako, kako kaže, ima sve papire da je dom njen i u njemu živi već sedam godina. Nesrećna žena preti da će se baciti sa terase sa devetog sprata. Pregovarači stoje na osmom spratu i umiruju nesrećnu ženu, dok su vatrogasci formirali vazdušni jastuk ispod terase.

- Upali su mi u stan i hoće da promene bravu. Ako to učine baciću se sa devetog sprata - ogorčena je Ljiljana. Policajci, kako kaže, već četvrti put pokušavaju da joj uđu u stan.

- U kući sam samo ja dok snaji i unuci ne daju da uđu u stan. Bili su i sinoć ovde iako je nedelja. Snaja, unuka i ja smo bili u šetnji i nikoga nije bilo kući. Tri sata su nas držali ispred vrata i nisu nam dali da uđemo u kuću. Kada smo ih pitali zbog čega su došli oni su tvrdili da imaju “naređenje sa viših instanci”. Naš advokat je otišao da ih prijavi u policijsku stanicu “Rakovica” i sačinio je zapisnik, a kad im je pokazao taj papir oni su odmah otišli. Ali opet su danas došli. Prosto hoće da mi otmu stan - žali se Ljiljana.

Foto: Foter/Flickr/theIMEU Foto: Foter/Flickr/theIMEU

Nesrećna žena naglašava da je po zakonu stan u potpunosti njen.

- Imam vlasnički list i u stan sam se legalno uslela još 2008. godine da bi se 2011. godine pojavio izvesni Zoran Ćirković sa falsifikovanim kupoprodajnim ugovorom. I on mi je danas ušao u stan - jada se Ljiljana.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira munitic

    8. jun 2015 | 15:28

    Alo ! drzavo dokle????????? Ima li kraja?

  • Ivan

    8. jun 2015 | 15:17

    Kakva smo mi drzava,to samo kod nas moze!Podrska porodici!

  • Teorija zavere

    8. jun 2015 | 15:06

    Mislim da bio red da napisete i sta druga strana kaze za to.Ta gospodja je to radila vec vise puta!Zasto ne kaze kako i zasto je prodala stan?!Ko je tu nelegalno?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA