HOROR SNIMAK: Zavirili smo u igraonicu koja je postala leglo narkomana i šokirali se od užasa! (FOTO) (VIDEO)

Pomešani miris mokraće, ustajalosti i izmeta "opaučio" je novinara koji došao da izvidi situaciju

  • 38

Igraonica koja se nalazi na Banjici sagrađena je 2009.godine, i za veoma kratko vreme pretvorena u kućicu strave i užasa. Nepodonošljiv miris nateraće čoveka na mučninu, i bežanje odatle glavom bez obzira.

Samim ulaskom u razrušeni i zaboravljeni dečji gradić, pomešani miris mokraće, ustajalosti i izmeta "opaučio" je novinara koji došao da izvidi situaciju. Razbijene flaše, razbacana odeća, iskorišćeni ulošci i toalet papir su samo delić onoga što je tamo zatečeno. 

Zatekli smo ostatke od loženja vatre kao i razbijene stolice koje su se bile razbacane na sve strane. Malo je falilo da naš reporter slučajno zgazi na krvave i iskorišćene špriceve koji su se nalazili na podu.

- Obratila sam se na sve moguće adrese, ali ni od koga nisam dobila odgovor - rekla je naša sugrađanka Maja Stevanović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Saznali smo da se noću pod tim krovom skupljaju beskućnici, narkomani, pijanci i svi oni koji nemaju gde da prenoće, ali zato uvek za sobom ostavljaju otpatke i đubre koje se već godinama taloži i pravi ogromnu štetu. 

Na pitanje zbog čega je rad igrališta prestao, Maja je odgovorila:

- Zvanično je iz tehničkih razloga prestalo da radi, zbog neke navodne neispravnosti.

Građani svakodnevno prolaze pored tog igrališta ne primećujući da se unutra nalazi visok procenat zagađenosti i prljavštine. Spolja gledano, "Puzzle grad" izlgeda totalno normlano sa svim svojim šarenilom, ali pravi užas se nalazi unutar tog objekta. 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ljudi koji su se nalazili oko ove zapuštene igraonice su molile reportera da im pomogne, i da učini sve što je u njegovoj moći da taj parkić ponovo zaživi.

- Pre svega, naša deca nemaju gde da se igraju, a sa druge strane postoji velika opasnost i od zdravstvenih razloga - rekli su nam sugrađani koji se svaki dan susreću sa ovim problemom.

Niko nije ni slutio da tamo gde su nekada deca igrala, sada "igraju" narkomani i pijanci.

Pogledajte šta je rekla zabrinuta sugrađanka Maja Stevanović:

(N. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolac

    11. jun 2015 | 09:42

    Iglaonica

  • Ivan

    11. jun 2015 | 08:45

    Ovo je strasno! Ova zemlja Srbija i posebno ova vlast, uopste ne vodi racuna o deci! Zato i izumiremo polako!!!

  • Prolece

    11. jun 2015 | 08:06

    Zalosno je sto se prica ove zene moze odnositi na ceo grad a mozda i veci deo ove nase zemlje. Dzaba prica o lepotama grada i drzave kad se deponije nalaze gde god da se okrenete pocevsi od zgrada(bukvalno od prozora stanova) pa do deponija uz sve magistralne puteve. Ovo je ruglo kakvo je stvarno tesko i iskomentarisati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA